-
Hilary
Hilary Duff je very good.Páči sa mi ako spieva. *4* *4* -
-
hill
mas právdu *3* *3* *3*
-
-
´čau lidi jak se vede já Hilari úplně zbožnuju a vi
-
hilary
Taky pisu liem ktery je mnemaj pridanou at si je pridaj -
Hil je te nejuzasnejsi herecka i zpevacka vsech dob!!!!!!!!!:-)
-
Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Čus všeci, pročítala jsem si tak diskuze a pořád se obracíte na její staré filmy, jej..každý byl nějaký a jasně že to není žádná kvalita, jsou to oddychovky a 12,13-tileté dívčeny se v tom vyžívají. Pokud by jste se ale vy chytrolíni, co tady pořád jen kritizujete trochu o Hilary zajímali, určitě nepíšete takové blbliny. Od roku 2008 točí spoustu řadu filmů, které už jsou určené pro jiné publikum. Teď za pár dnů bude mít světovou premiéru film Provinces of Night, vsadím se že většina o něm ani neví, jedná se o drama! Další film jako The Story of Bonnie and Clyde, ten bude točit letos na podzim, pokud nejste takoví nevzdělanci tak víte že filmů na tento námět bylo natočeno už spoustu, a jedná se o novou verzi, kde Hilary ukáže co v ní doopravdy je! Snad nezklame, a oficiálně se odtrhne od středoškolských rolí! Každý nějak začínal a každý byl nějaký, člověk se mění a i vy vaše názory časem změníte! Pa. -
-
Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Přesně uplne s tebou souhlasim hlavne s tim ze kazdej musi nekde zacit protoze je uplne jasny ze kdyz zacina tak nemuze hrat hned v zas tak kvalinich vylmech okolo 80 procent zatim hrala tak v padesati procentech a navic v posledni dobe hraje uplne v jinych filmech o uplne necim jinym napriklad ve war, inc tam hrala uplne jinou roli anebo treba sefety glass.Sice me ty stary filmy bavily to nerikam ale proste si myslim ze to nebyl zadnej kvalini film.Ale myslilm si ze ted uz bude hrat v cim dal lepsich vylmech a bude moct ukazat co v ni doopravdy je -
-
Re: Re: Staré-nové filmy! Obrovský rozdíl
Tak war, inc nepatří mezi ty povedené...spíše se výkon ukáže ve what goes up, greta, provinces of night, the story of bonnie and clyde( tady hlavne...!!) the business of falling in love, a great education a v dalších filmech :)) to budou teprv filmy " o něčem" :)
-
-
-
gossip girl
ona hrála i v gossip girl ve 3 serii *1* *1* *5* -
co vam vadi na tom ze bude ypivat s joelem vzdyt je to super
-
huráá Hilary je na 25. místě konečně předběhla Vanesu *9*
-
-
ten smajlík tam nemá být..
-
-
tohle je pro gc myslim ze s nim bude tezko kvuli slave kdyz sama slavna je a ma vic penez nez joel tak drz hubu myslim ze joel i hilary jsou fajn.a neznamena kdyz neni rockerka ze si nemuzou rozumet tak se nad sebou zamysli ty....
-
Hilary Ann Duff
Je moje nejlepší zpěvačka (Wake up... *3* )ale i herečka( Wendy a Casper ,12 do tuctu, Italské prázdniny,Moderní popelka ...atd.. *14* ) Takže Hilary jen tak dál!!!!!! *14* *14* *14*