Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klarinka

hillary je to moc dobra zpevacka herecka atd *14* a kdo tady pise ze to je pica atd tak to neni pravda mam jeji filmy a nejvic se mi odni libi moderni popelka jen to na konci s tim klukem jak se zacli cucat to bylo dobry a nebo jak sla za tu popelku to na ni vsichni cumneli jak je krasna i italske prazdniny nejsou spatny ale me se tam libilo jak tam zpivala to bylo klasny moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *13* *13* mej te se klasne a nezlob te a piste sem jen klasne vzkazy
    • katka-horses

Re: klarinka

Ahoj souhlasím s tebou Hilary je nejlepší
      *14* *14* *14* *14*
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • Hilary site

http://www.hilary-duff.kvalitne.cz ---Podivejte se--- *1*
  • hele vo tom nema vubec smysl se rozepisovat,kazdej normalni clovek vi ze ona je barbie a barbie zustane.zkuste se kouknout na nejakej jeji film bez dabingu..neumi hrat a uz vubec ne zpivat,zpiva pop v rockovym obleceni. ma umely zuby a satanvi co jeste..tot muj nazor,die
  • jacicek

Hilary Duff

Hodně štěstí Hilary Duff *4* *3*
  • takže hodně lidí tvrdí že vypadam jako její dvojče ale nikdo mi ještě neřekl že vypadám jako barbina!!!!! to je kravina a nevypadá tak ani ona! všechny písničky který sem od ní slyšela a filmy který sem s ní viděla se mi hrozně moc líbily!!! ale chápu,že to je věc názoru! kdyby neuměla hrát,tak jí do těch filmů nedávaj víš? a kdyby neuměla zpívat,tak si lidi nekupujou její cd:-)
  • Happy Birthday

Hiluško. Přeju Ti všechno nejlepší. Jsi ta nejlepší zpěvačka a herečka na světě.
  • Omezenost

Ten kdo tvrdí, že "kdo nejde s módou je trapnej" je korunovanej imbecil neschopnej vlastní seberealizace. (Proti dotyčný celebritě nic nemám, jen mě štvou omezený lidi) Zdar
  • anettka-upirrka

HB Hilary..♥

Všechno nej k narozkáám Hilary..!!♥♥ *14*
  • těch lidí ti bejt líto fakt nemusí! oni se se mnou určitě nestýkaj jen proto jak vypadám ale hlavně pro to jaká sem což někdo tak povrchní a tupej jako seš ty nemůže pochopit! já bych řekla že se na mě dívaj náhodou rádi hlavně kluci když sem na obálce cosmopolitanu nebo maximu že? já se tam hlavně dostala pro to že mám charisma a sem charakter což se o tobě říct nedá! ale nevim,taky nemůžu stopr určut neznám tě naštěstí o takový známosti fakt nestojim!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit