-
hlasujte
HLSUJTE NA HILARYDUFF.CZ V MENŠÍ PETICI PRO TO ABY HILARY MĚLA V ČESKU KONCERT!!!! *14* ČÍM VÍC NÁS BUDE,TÍMVĚTŠÍ NADĚJE!!!!!!!!! *14* *14* *5* -
Ahoj zlatíčka!
Ahoj broučci, chci se zeptat, jak se dneska máte a taky jestli byla Hilary už někdy v Česku, díky moc, jste zlatíííčka *4* -
-
Re: Ahoj zlatíčka!
Ahoj já se mám dobre a Česku Hil zatím nebyla *9* ale doufám že Jse někdy přijede nás navštívit
-
-
gypsy woman
Nevíte někdo o čem je písnička gypsy woman?? *7* -
-
Re: gypsy woman
Ta pisnička je o jejim otci jak se rozvedl s jeji matkou a odešel s nějakou cigánkou *1* *7* -
-
Re: Re: gypsy woman
fakt?? *1* diky
-
-
-
divnýý
Ahoj lidičky.Nějaká avigel tu psala že Hilary přestala zpívat.Je to pravda???
Doufám že ne *9* *13* *9* *7*
Pac Hill je upa Superr -
-
Re: divnýý
to je určitě blbost -
Re: divnýý
Ne..zpívat určo nepřestala. Teď akorát natáčí spoustů filmů a navíc hraje i v serálu Gossip Girls. Teď je prstě jen období kdy více hraje, ke konci roku má vydat nové cd, které by se mělo jmenovat My Life. Jenže kvůli těm spoustům filmům se to asi posune. Určo se ale dočkáme :) -
-
Re: Re: divnýý
souhlasím s tebou Hilary má krásný hlas a je blbost aby přestala zpívat jen toho má moc... *14* -
-
Re: Re: Re: divnýý
Tak vám moc děkuju.Spadl mi kámen ze srdce:-D *3* *1* *14*
-
-
-
-
♥♥♥
HIL,jE NeJLepŠí pLOstě BEsT ♥uPe neJVíc jI žERůůŮůŮŮůů,jE fKTt suPa.A Ti kDo ji nEMáTe ráDi tAK jI neNAdáVejTe,vžDYť vY neMÁte uRčo naTOčeNej aNI JeDen fILm,a tO žE jEe ZáROveň zPĚvaČka,hERečKa a tEXtaŘka tAK jE pLOstO NejJJjjJjjJj.a VY cO ji NADáváTE Tak JsTe nĚakÝ nAmyŠleNÝ kRávy. -
-
Re: ♥♥♥
Naprosto souhlasim -
Re: ♥♥♥
PřEsNě ..!! Wy jÍ jEnOm ZáWiDíTe HiLaRy Je PrOsTě JeDnIčKa A wY StE cO ..?? uPlNý NiCkY !! tAkŽe RaDšI dRžTe Ty WaŠe KrItIcKý DrŽkY a Do hIlArY sE nEsErTe ..!! *8* *8* *13* *13*
-
-
:)
Hej mate to tu dobry *1* mam z tehle stranky cely referat fakt díky *1* *3* *3* -
udělala jsem co jsem mohla a chtěla omluvila jsem se tu a to mi stačí:-( chtěla jsem se tu normálně bavit ale netušila jsem že i tady jsou tak zlý lidi:-( tak holkám jako jordie a lindsay2 přeju vše nej holky ať se vám splní všechna vaše přání a vše vychází podle vašich představ:-) a nenechte si od nikoho nutit jejich názory a zůstante sami sebou já už jsem nepřídu proto jsem se chtěla ještě s vámi rozloučit tak se mějte krásně:-)hodně štěstí...
-
všimli ste si?
ahojky vím je těžke to najít ma tu tech fotek hodne ale na jedne fotce na triku ma napis Be hilarydufflove.blog.cz *3* *3* mozna ste si toho všimli ale dost sem na to čumela *1* HILARY JE NEJKY *14* -
-
Re: všimli ste si?
To bych teda chtěla vidět tu fotku *1* -
-
Re: Re: všimli ste si?
Určitě to byla fotomontáž...
-
-
-
proč?? ti říkají asi jen lindo ne??:-) no ono klára taky neni nic moc to je tak vždycky že každýmu se líbí to jméno,který zrovna nemá...:-) já jsem z prahy5:-)
-
kláře::
já nejsem ještě ve třeťáku! Studuju na FAMU, je to tam celkem dobrý.Jinak nic nowýho a wízo bych mohla mít ty dvoječky..no:-)))doufám, že budou:-))