-
I love you Hilary Duff !!!
Autor CO mne tu dost sere takže muzete s tema nadavkama nekam a nadivej te si u jincich prispevku toto je k hilary a melo by se tu o ni mluvit hezky vyklopim to jedu po ni a kdyby tak radsi vypadnete nebo to bude mazec az reknu poradatelovi teto stranky ze tu o ni nadavete je to normalni holka a nevim co proti ni furt mate *13* *13* *13* -
Facebook
Ahoj,já mám facebook Hilušky!A tam má že se narodila v listopadě a né září!Takže většina lidí kteří mají blog to mají špatně i tady na osobnostech je to špatně!Tak jsem to tady na osobnostech spravila a čekám až to administrátor schváli! *14* *3* -
-
Re: Facebook
No tak to je špatně na facebooku !!!! *13*
Protože, když tam je listopad a jinak všude na světě píšou září tak co z toho asi vyplývá? 6 e nemáš věřit hned všemu !!! *10* Já vím že je v září, páč já se narodila ve stejnej den a slavým to s ní už 16 let takže to maj asi blbě na to FB posraným!!! *10* *14*
Hilary I love you, jsi BEST !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Facebook
JJ přesně je to kravina -
puspuspusinka
Hm,tak hele,ten její facebook je pravej!A jen ona ví moc dobře kdy se narodila né? *14* *3* -
-
Re: puspuspusinka
narodila se v zaři na faceboku je 100000000 stranek s hil nemužeš vedetže tenhle je pravy a -
-
Re: Re: puspuspusinka
děkuju,...jako nic proti tobě girl01234, ale kámoš dělal něco do facebooku a říkal, že tomu nikdy nemáme věřit že odešel protože je to píčovina, že prej si to všecko vymýšlej sami, že ani jedna z těch hvězd prej nejni pravá !!! Tak nwm možná že je a možná že neni !!! Takže nwm, ale opravdu se narodila 28.9., protože tak to uvádí všude v jejich rozhovorech a jak si řekla jedině ona ví kdy se narodila přesně, takže to asi do všech časopisů a do celýho světa nebude říkat blbě a jenom na facebook správně !!! Nemyslíš? *7* *14*
-
-
-
-
-
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
jezis,holky dyt my mame bejvaky v Beverly Hills a kazdej den chodime na plaz v noci parime s holywoodskejma hvezdama v nejdrazsim hotelu v Californii. dory co?ale kazdej to zere asi jako klariny keci:D
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
Co mám udělat?
Ahojky,co mám udělat proto,aby Hilary byla zase na 1.místě.??? *14* *9* -
-
nic
Nic di se vycpat kravo blba!!!!!! *1* *1* *1* *15* *15*
-
-
Můj názor
Nebudu o ní říkat, že je kráva, nebojte ;-) Ale nemám jí ráda. Nemám ráda její písničky a filmy- jí vůbec neznám. Hraje ve spoustě šablonovitých romantických komedií, které se zřejmě mají líbit teenagerkám...nechápu. A taky na mě působí jako "umělotinka"- děvče, které dělá, co jí její manažer řekne, jen aby si udržela svou slávu...neukamenujte mě *3* -
hilary
hilary je těhotná?? *7* *7* -
-
Re: hilary
Myslím že ne *4* ale bylo by to skvělý Hil vozí mimi *14* -
-
Re: Re: hilary
to neni ale bylo bi to fajn! *1* -
Re: Re: hilary
to jo *14* a jsem tu jdeme to tu prokecattttt *7* *4* -
-
Re: Re: Re: hilary
ahoj dobře Kájuško jak se máš?? *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hilary
dobrý a ty? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hilary
já poslouchám Hilary *3* -
já jsem tu a hraji hry ty? *3* -
taky a co děláš *7*
-
-
-
-
-
-
Italské prázdniny? No super!!!
Fakt hilary je suprová a v Italských prázdninách no prostě žúžo. Nic proti ale bez make-upu vypadá srandovně ;DD Ale jinak nemám slov ;DD *1* *1* *15* *4* -
doooooost dobrý
´mam ji prostě rada