-
je fakt božíí moc a moc jí fandim *4* *15*
-
Orální radovánky
Ahoj,už jste četli novou novinku na osobnostech?Tam píšou že Hiluška dělala Mikeovi na balkoně orální sex!Věříte tomu?Já teda moc ne!Už vidím Hilušku jak mu to dělá na balkoně kde chodiou lidi,paparazzi atd.,trochu divny ale pravda to být může! *15* *1* *7* -
-
Re: Orální radovánky
Ja sem viděla ty paparazzi fotky ale tam to nebylo moc vidět tkakže mu to tam asi nědelalala ale je to možný :-D -
Re: Orální radovánky
je mi to luto ale je to pravda mam real nick hilary duff na facebooku a tam bola aj fotka *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* hnustny paparrazi -
-
Re: Re: Orální radovánky
jak se jmenuje ten facebook pls. -
Re: Re: Orální radovánky
dej mi ten facebook pls
-
-
-
Je moc supa...
Hilary je prostě boží, sice teď má obarvený vlásky na černo je taková víc pohublá...ale říká se žě bude zpátky blondýnka, no uvidíme hi:))Hilary4Ever *14* -
Hilary je suprová holšina. Líbí se mi ve všech filmech v kterých hraje. Je skvělá *3*
-
Hilary
Hilary je nejlepší zpěvačka a herečka jakou znám! *3* Hilary je prostě úžasná a nikdo se jí nevyrovná *4* Jen tak dál Hilary!!! *3* -
holky v balíku
Ahojky v pondělí ve 12:25 dávaj holky v balíku na nově *14* *14* -
-
Re: holky v balíku
ja vim urcite se budu divat -
-
Re: Re: holky v balíku
Joo já taky x)) *14* *14*
-
-
-
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar -
78.misto
Hilary klesla na 78. místo *9* *9* *9* *9* *9* měli bychom více navštěvovat tyto stránky ať se dostane Hilary aspoň na 30.místo -
-
Re: 78.misto
přesně
-
-
PRO KLARU
jen jsem chtěla napsat že je fakt dost hodně divny že jsi na tehle diskuzi i na diskuzi nakecavala že maš vilu vedle joshe hartnetta no a když ti na to nikdo neskočil a všichni tě odfakli tak na diskuzi od JH na hodou napsala modelka dasha že tě chape a zastavala se tě.jaka nahoda že se tě zastala modelka-nepletu se nahodou tady se tě zastala marťulinka a neni jen čistou nahodou modelka?? -
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-)