Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO KLARU

jééééé to je super že se znaš s naomi,pošli mi někdy jeji podpis,jo??jo a jen jsem ti chtěla připomenout že odkaz tu furt neni!!!!!!!
  • hilary

hill je moc krasna a umi moc spivat ja proste nejlepsi
    *14* *4*
    • katkamatyskova

Re: hilary

to se mýlíš *13* *13* madona *14* *14* je *14* nejlepší *4* *3* *1* *1* a nejhezčí *14* *14* *14* *3* *1* *1*
  • popcorn

Hilary je v popcornu-nalič se jako hilary duff a moc ji to tam slusi *14* *14* pisou tam ze hilary ma podle Roberta Pattinsona a Ashtona Kutchera nejhezčí oči v Hollywoodu!! *14* *3* *4*
    • Re: popcorn

ma krasny oci a s mikem ji to moc slusi je vazne moc hezka *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: popcorn

jo to jo vypadá skvěle *4* *4*
  • pro klarinku

ježiš to je fakt super že jsi to ještě neslyšela ale je to pravda....hej už mě to pomalu přestava bavit-2 měsice tu kecaš cipoviny a fotka nebo aspoň odkaz....a ten je furt nikde!!!!je fakt super že se snažiš neodepisovat,ale opravdu by mě zajimalo proč nechceš ukazat svoji fotku-vždyť jsi nadherna ty slavna modelka klara vždyť se nemaš za co stydět ne??ja takova nula se přece nepletu ne?
  • Hilli

Hilli je moc sympatická holka,a je mi lito že se rozešla s joem Good Scharlote mooooc jim to spolu slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A mimo jiné ma hill good songs *14* *14* *3* *3* *14* *14*
  • Hillary Duff

Hill tvoje filmy jsou fakt super,vidšla jsem jich moc ale byly super.Snad seti bude dařit tak dobře jako do ted.Jsi super holka. *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3*
  • kovbojka1212

DElejte

chodte hodne na profil Hill at se zase vrati na spicku je ted az 10 z 5 mista *10* *9*
  • ba.rus.ka

*ONa*

Já jíí prostěěě ŽERUUUU :D:D:-*:-*
    • Re: *ONa*

SOUUUHLAS!!! =)
  • simca2

CHCETE

CHCETE ABY HILL SLA DO PREDU!!! PISTE DISKUZE NAVSTEVUJTE JI!!! *4*
    • miley.the.best

Re: CHCETE

Jj, taky chci!! *14*
      • Re: Re: CHCETE