Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nej.!

Hilary je prostě nejlepší!Krásně zpívá a má i super image!No je well!!!Jsem její big fanynka....Jen tak dál Hilary!!! *4* *3* *14*
  • ahoj

Hilary je fakt fakt DOBRÁ *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4*
    • Re: ahoj

Avril je lepší a hezčí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: ahoj

to máš provdu *1* *1* *1* *1*
  • pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF

Ahoj.Jestli si chces pokecat tak pis na e-mail Terka.Lindsay@seznam.cz
  • girls01234

Fotogalerie

Ahoj,nevíte co je tady na osobnostech s fotogalerií?Já jsem sem dávala několik nových fotek a ještě tam nejsou! *13* *10* *7* *16* *8* *5* *8* *9* *5*
    • puspuspusinka

Re: Fotogalerie

Mno já vím, my už sme o tom s holkama mluvily taky,...oni já nwm proč, ale někdy je semka prostě nepřidaj stává se mi to často já sem jednou přidala asi 46 fotek najednou a zobrazila se jenom 1 myslím *9* taky mě to štve ale nic s tím nenadělám, buť se jim ty fota nelíbí nebo mají špatnpu kvalitu nebo nwm,... *9* ale stalo se mi to už několikrá *9*
    • hilary_duff

Re: Fotogalerie

musis par dni pockat *4* *4* *4*
  • hilarynka

1.

JO ..:) hilary je konečně na prvním místě ..!! Toe skwělý že už tam není ta hnusná kačena ..!! *4* Hil je najwicz boží žerůů mocz *14* *14*
  • tak jsem si čela tuhle diskusi už podruhý a vážně sem se opět zasmála jak se zdá tak je a dotyčná KLÁRA je opravdu splachovací chudinka!Zjevně si musí něco dokazovat! Pěkně ste jí to tu natřeli a asi se dobře bavíte ikdyž něktrý ty výrazi byli trochu moc ... no ale vlastně se vám nedivím!
  • vterinka

Pan božský

Ahojky dneska je v TV Pan božský v osm na primě. :-)
    • kajuska4

Re: Pan božský

Dívám! *14*
  • to sem psala ja
  • Já jsem z Prahy....A claire se summer z Poděbrad =))))))) To víš a taky v 17 má dodělanej GYMPL!!!!!:D:D:D:D:D:D:D to asi trochu klárinka nedomyslela!!!Heh, .....Taji plácá páty přes deváty a úplně se v tom zamotala!!:D hahahaaaaaaa
  • natka16

ahoj

hilary duff je úžasná! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit