-
Je nej.!
Hilary je prostě nejlepší!Krásně zpívá a má i super image!No je well!!!Jsem její big fanynka....Jen tak dál Hilary!!! *4* *3* *14* -
ahoj
Hilary je fakt fakt DOBRÁ *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: ahoj
Avril je lepší a hezčí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: ahoj
to máš provdu *1* *1* *1* *1*
-
-
pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
Ahoj.Jestli si chces pokecat tak pis na e-mail Terka.Lindsay@seznam.cz -
Fotogalerie
Ahoj,nevíte co je tady na osobnostech s fotogalerií?Já jsem sem dávala několik nových fotek a ještě tam nejsou! *13* *10* *7* *16* *8* *5* *8* *9* *5* -
-
Re: Fotogalerie
Mno já vím, my už sme o tom s holkama mluvily taky,...oni já nwm proč, ale někdy je semka prostě nepřidaj stává se mi to často já sem jednou přidala asi 46 fotek najednou a zobrazila se jenom 1 myslím *9* taky mě to štve ale nic s tím nenadělám, buť se jim ty fota nelíbí nebo mají špatnpu kvalitu nebo nwm,... *9* ale stalo se mi to už několikrá *9* -
Re: Fotogalerie
musis par dni pockat *4* *4* *4*
-
-
1.
JO ..:) hilary je konečně na prvním místě ..!! Toe skwělý že už tam není ta hnusná kačena ..!! *4* Hil je najwicz boží žerůů mocz *14* *14* -
tak jsem si čela tuhle diskusi už podruhý a vážně sem se opět zasmála jak se zdá tak je a dotyčná KLÁRA je opravdu splachovací chudinka!Zjevně si musí něco dokazovat! Pěkně ste jí to tu natřeli a asi se dobře bavíte ikdyž něktrý ty výrazi byli trochu moc ... no ale vlastně se vám nedivím!
-
Pan božský
Ahojky dneska je v TV Pan božský v osm na primě. :-) -
-
Re: Pan božský
Dívám! *14*
-
-
to sem psala ja
-
Já jsem z Prahy....A claire se summer z Poděbrad =))))))) To víš a taky v 17 má dodělanej GYMPL!!!!!:D:D:D:D:D:D:D to asi trochu klárinka nedomyslela!!!Heh, .....Taji plácá páty přes deváty a úplně se v tom zamotala!!:D hahahaaaaaaa
-
ahoj
hilary duff je úžasná! *4*