Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu??

jako nechapu jak muže být první%(((((( co na ní jako je? nechapu prostě=((((( *9* *9* *9*
  • zdá se mi, že Hil nějak mizí ze showbysnysu
  • riki.002

Chjo...

Tady to teda žije... *9* *3*
    • kovbojka1212

Re: Chjo...

Ahoj vsimla sem si ze ses tu celkem casto
      Tak se muzes juknout na moji stranku www.hillduff.estranky.cz
  • vonavka od hilary

Voňavku With love 100ml můžete sehnat na internetu nebo možná v nějaký dobrý parfumerii, ale myslím že za ty peníze určitě stojí!! já jsem se do ní prostě zamilovala! *14* *14* voní božsky!! kolikrát se mi nechce jí na sebe ani splíchat, protože bych jí měla za chvilku pryč... :D *1* *3*
    • Re: vonavka od hilary

a za kolik ji maš?
  • to víš že jo jen přijď my tě tu rády zase uvidíme a já se zase pobavim nad tvojí ubohostí:-) já už nemám nervy na to se tu s někým hádat mám na starosti důležitý věci a ne se hádat s někým koho ani osobně neznám a je podle mě blbost ho tedy soudit!!!!! co kdyby si skusila jen to skus nedívat se na to co bylo před tím a dívat se na to co je teď já se omluvila a s holkama se bavím normálně zjistila jsem že jsou docela fajn a nehci aby si o mě myslely něco špatnýho!!!
  • =o***

Kdo miluje Hilary at zvedne ruku !!!!!!!!!! =oD =o****** *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: =o***

Já jí miluju a moc
    • hilary_duff

Re: =o***

mám ju horééééééééééé *14*
      • kajuska4

Re: Re: =o***

jááááááááááááááá *14* *4*
    • kajuska4

Re: =o***

Já mocccccccccccccccccccccc *14* *14* já jí lowhuju a zbozňuji *14*
      • Re: Re: =o***

Jááááááááááááá xD *14* *14* *14* *14*
  • Já bych se s tebou normálně bavila, kdyby si celou dobu nekecala.....ty tvoje smyšlený story.....:) taakže...a pokud ti je 17, máš vystudovanou vejšku, bo co to bylo...tak bys mohla vědět že ve slově KECY se píše tvrdé Y!!!A nerozděluje se to tedkon do tvrdejch a měkkejch....víš?páč to sou TY KECY jako TY HRADY!!!:) ale to je jen detail, a mám takovej pocit že se to učí v 9.třídě...:) možná někde v 8!:) mno, ale co vid?inteligence není důležitá že?XDD
  • mileyhilary

mileyhilary

Ahojky jak se máte dala jsem nový fotky Hil tak doufám že vás potěšily
    • h.i.l

Re: mileyhilary

jo jsou super:)
  • Hilary

Je to moje nejoblíbenější celebrita..mám ji tak ráda(ale lesba nejsem*4*)viděla jsem všechny filmy kde hrála asi stokrát a ty písničky jsem si poslechla taky asi stokrát...Je to fak moc fajn holčina...Chtěla bych ji vydět na živo..!
    • Re: Hilary

Nechápu proč bys hnedka měla být lesba gdyž se ti Hil líbí? Mě se Hil líbí strašně moc *14* upe mrtě nejvíc na světě *14* je nejkrásnější,nejlepší,prostě ONLY THE BEST!
  • Hilary drsně vede

Hilary na stránce osobnosti se drží už hodně dlouho první
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit