-
Serial
Podpořte seriál Lizzie MCguire!!
na: http://bary-amazingworld.blog.cz/07 07/podporte-serial-lizzie-mcguire -
-
Re: Serial
kurnik to nefunguje tak pošlete email na adresu: volejte.novu@nova.cz
do předmětu: prosba
Dobrý den, chtěl/a bych vás poprosit jestli byste neodvysílaly seriál Lizzie MCguire. Tento seriál má 4.epizody a v Americe slavil obrovské úspěchy. Hlavní roli má teenagerovská herečka Hillary Duff, která se v České republice stává stále více slavnou. Věrný fanda Hillary Duff
-
-
Nikdy to nevzdávej
Ahojík lidi budete se zejtra koukat na Nikdy to nevzdávej?? ja urcitee *1* *14* -
-
Re: Nikdy to nevzdávej
čauky jasně já se budu dívat *4* *14*
-
-
Hezký helouvín Hil! *14* *14* *14*
-
Holky,já jsem to sem taky chtěla napsat ale vím,že by na to někdo reagoval dost negativně a je mi to líto opravdu protože to myslím fakt upřímně:-( mrzí mě že jsem tu způsobila takový hadky a opravdu to chci napravit ale když to někdo nechápe tak to nemá cenu:-( přeju taky VŠEM!!!!!!!!!!! krásný Vanoce a štastný Nový rok aby se vám vyplnily všechna vaše přání a byly jste s lidma kteří vás mají rádi...
-
supééér
supééér Hilary předběhla Avril a je šestá jestli tot takhle půjde dál bude hilary zachvilu na špičce... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: supééér
Ae teď už je Hilary 5 *14* *14* *14* *14*
-
-
je nej
Film nikdy to nevzdávej byl opravdu úžasný já úplně a doopravdy brečela když ji pustil to DVD
Hilary je prostě úžasná a ten kluk co hrál Jaye Oliver James *15* -
-
Re: je nej
přesně *15* *15* -
Re: je nej
ahoj a prosím tě nevíš kolik jí bylo, když ten film natočila? já to pokaždý najdu jinak...=)=) -
-
Re: Re: je nej
myslim že 16 *3*
-
-
-
Nové CD!!!
Nové CD!!!
Ha!Na internetu se objevil seznam skladeb na Hilčiném new album...
01.My Life
02.Baby Girl,Yeah!
03.Why Play With My Love?
04.74
05.Should Go Home
06.Between The War And Love
07.Any Other Day
08.First Love In Houston
09.I Will
10.I Need A Sunday
11.C'mon And Kiss Me
12.Love Is A batlefield
13.Playground
14.Smile
15.Like A Care
16.Soome Secrets
17.Chains
*14* -
-
Re: Nové CD!!!
jo ten seznam je na netu už pěkně dlouho, ale vůbec to není potvrzené a navíc podle nových informací by se nemělo jmenovat My life ale Dramatic Life, no prostě ještě není nic oficiální, takže zbytečně hodně povyku pro nic ;) -
Re: Nové CD!!!
Jsi dobrá :D a byl tam i obrázek jak bude vypadat??? *4* -
-
Re: Re: Nové CD!!!
Děkuju! *14* Né obrázek u toho nebyl! *9* -
-
Re: Re: Re: Nové CD!!!
Ja se tak těšim až vyjde
-
-
Re: Re: Nové CD!!!
Jenže toto je neoficiálně potvrzený
-
-
-
kláře z Prahy5:-))
Jo, říkaj mi spíš Lindo, ale i tak si řekni, kolik sprostých slov se na to rýmuje:-(((jaký bude wízo? -
je sjupl
souhlasim s vama vsema ze je halary fakt super holcina,skvela herecka a uplne bomba zpevacka.....nevite kde by se na netu mohli stahnout nejaky jeji filmy???kdo to vi tak at mi napise moc pisimky cusky -
-
Re: je sjupl
Na Hilarduff.cz najdeš! *3*
-
-
hil
http://www.justhilary.net/
dyž tak se sem kuknětě myslím že je to nej blog o hil v ČR *4*