Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HIlary

Hilary je úžasnná. Nejen jako herečka a zpěvačka, ale také jako skladatelka, módní návrhářka, a autorka vlastní kosmetiky!! *14* A bojuje za práva dětí a zvířat. Je vážně milá a úžasná!!! *4*
  • SVATBA

Ahoj všichni chci se zeptat kdy bude mit Hilary svatbu?Dik za odpoved *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: SVATBA

Podle posledních zpráv už tento měsíc (srpen) :)
  • nej hilary

hilary je nejnejnej a at si kazdej rika co chce je od ni hezka pisnicka tiki tiki tiki room a film moderni popelka ale hilari je cela super.
  • kovbojka1212

HLASUJTE pro Hil..!

Ahojkys..Jsem zapřísáhlá faninka Hilary Duff..A jak vidím to jste vy taky..:)Jestli chcete pro Hill něco udělat,tak pro ni hlasujte..
    http://hiluska.blog.cz/ 1007/vote-for-hilary-duff
    tohle je odkaz na článek na blogu,kde jsou odkazy na ankety,kde můžete hlásnout pro Hill:)Je to dost důležité:)Je totiž možný,že když hlásnete,tak se hill stane královnou popu..už je na třetím místě..!
    tak HLASUJTE..!!
  • Pozdravujte ji je fakt kočka!!!!!!!!!!!!!
  • hilary

jo a ješte bych se chtěla zeptat,nevíte nekdo nejakou adresu na Hilary,kam se dá poslat ten dopis s nejakou fotkou na podpis?dík *4*
  • girls01234

Film

Zítra je na stáncích film s Hiluškou-Dvanáct do tuctu!Já si ho určitě koupím! *14*
    • Re: Film

Ja taky a pak by mohli prodavat jeste dvojku *14*
  • ...

Hele já vám nic nechci říkat ale znáte je osobně?´To co se říká není vždy pravda.Mě je celkem jedno jestli chodí s ním nebo ne.Je to jejich život tak at si s ním dělají co chou jestli chtějí mít společné album tak at mají je samotné to nezmění ne?
  • SvatousekHilaryDuff

*4* *15* *4*Je hezká, hezky hraje,má smysl pro humor a líbí se mi jeji filmi jako třeba moderní popelka kde hrála Sam,Italské prázdniny tam prozměnu hrála Lizzie McgUIRE MOVIE *4* *15* *4* *4*
  • pigi.kajinka

vdana

pááni nemužu uverit že hil je vdana hroozne moc jim to preju at jim to vydrži užasne a hrozne se tešim na fotky doufam že nejake budou.ted by to chtelo male hilarče!! *1* *1* *1*
    • Re: vdana

nějaké fotky už jsou, vlastně celkem dost ale jsou nekvalitní ... ve čtvrtek ale výjde nové vydání časopisu OK! (v USA) a tam budou fotky oficiální, protože tento časopis na ně má práva :) Jinak taky tomu pořád neumím uvěřit :D A ta svatba byla přímo pohádková! :))
      • Re: Re: vdana

jj je super že je vdaná.. ♥ *14* moc jim to přeju *14* ♥
        • kajuska4

Re: Re: Re: vdana

j *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: vdana

Jééééé *14* Gratuluji novomanželům *14*
            • katuska_love

Re: Re: Re: Re: Re: vdana

yes *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: