-
Hilary je užasná zpěvačka ale taky herečka podle mně o svojí pěveckou a hereckou dráhu pilně pracovala než to Miley Cirus se dostal na podiu díky svému tátovi .
Miley je prostě mrtka. -
-
jedinej kdo je tady mrtka seš ty..
-
-
Lidi uvědomte si,že ta ,,ůžasná Miley´´ má taky anti-fanoušky a já jsem jedním z nich.Proč by jí každej měl mít rád tu vychrtlinu.Myslim,že to nemá v hlavě v pořádku a ty taky ne.Ale to je věc názoru.Každej má jinej názor a TY mi ho nemůžeš vyvracet!!mimi nko
-
-
tohle jsem napsala na mileynu diskusi a už to blokli
-
-
všechno nejlepší k narozeninám!!
<3 <3 *1* *1* *1* -
Martina Duff
Tohle je diskuze o nejlepší Hilary a ne o tom na jakém žebříčku je na osobnostech. Pro nás patří mezi ty nejlepší a na nějaký žebříček se vykašlem -
-
Re: Martina Duff
jo přesněě máš naprostou prawdu Hiluška je nejlepší a bude na vždy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Martina Duff
Přidávám se také ju?Vždycky jsem Hil nemusela ale díky Katce(Katuska_love) jsem si jí oblíbila *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Martina Duff
njn mě taky nakazila a to jsem ji v živote nevidela (myslim katusku_love) *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Martina Duff
*15* haha já jo.. *14* *4* *1* *1* njn...Katuška *15* Hiluška *15* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Martina Duff
hele a ty jsi Esme.Cullen-Greene a ty Kajusko4 Hudgens tak co? *15* *14* *14* Nooo každá milujeme někoho(haha) *15* *14* -
*15* haha..super *15* *3* -
jj Katuška Hiluška:-) *15* *15* Katuška Hiluška Duff Madenn... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Martina Duff
jn já jsem už taková někoho nakazímmm *14* *15* *15*
-
-
-
-
pro kláru:::
kláro O.K. v jaké debatě ( o jaké celebritě) byla holka pojmenovaná jako "velká fanynka"? Abych věděla že to jsi ty!!tak o kom?? -
H
Hilary will always be best and seXyyy *15* -
kláře:
Ale jó!klidně -
hilary je super.........
Hilary je super a miluju jeji filmy hlavne nikdy to nevzdavej-kde i skvele(jako vzdy skvele)zpiva *1* *3* *4* *4* *4* -
pro obě.
Můžeme být kámošky, ráda potkávám nowé lidi!Ale tak kolik wám oboum je? -
Hilary Duff
Ahoj. Znáte někdo nějaký web nebo blog který je každý den aktualizovaný? Samozřejmě myslím blog o Hilary Duff :-). Díky za odpovědi -
-
Re: Hilary Duff
Ahojík dáš tady u Hil odkazy a myslím první je aktualizovaný *4* -
-
Re: Re: Hilary Duff
jn přesně *15* *14*
-
-
-
...........?
.........Neni špatná , docela hezky hraje ver filmech , ale co se tíče pisniček tak to se mi líbí víc Avril *4*