Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarinka

Hilary do toho *14* Hilary je prostě nej... *14* *4* *3*
  • srazík

Ahojík, budu pořádat sraz všech fanoušků Hilary Duff, bude to nejspíš v Praze. Kdyby jste měl někdo zájem pište na email: Claire-Bennet@seznam.cz
  • jita.18

Jitka

Hilarýýý je nejlepší zpěvačka *14* .............papjinkááám!!!
  • tak když t už nebaví se se mnou bavit,tak nevim proč mi furt odepisuješ já na ty tvoje keci taky nejsem zvědavá!!! tvůj názor na mě ti vůbec neberu mám na tebe asi dost podobnej takže v tom nevidím nic špatného:-) takže když už tě to nebaví tak předpokládám že když už si tak odhodlaně řekla,že už mi nebudeš odepisovat tak že tak také uděláš že?:-) jinak by to bylo fakt dooost trapný! takže jelikož už se neuslyšíme tak ti přeju hodně štěstí a hezký vanoce:-)
  • jo
  • CD

Ahoooj fanoušci Hilary! *4*
    Chtěla bych se zeptat, pokud to někdo ví, jestli už vyšlo to nové CD které bylo slíbeno na konec roku 2009??

Hilary Miluju *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: CD

Čauky no..tak to nwm..ale myslím že jj a přesně Hiluška *14*
  • kecy

http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=kec&SID=d6592 5ad95d7bbab6e3198b9d2+03ec5d spravne cesky je kecy :)
  • přesně tak, nezajímavá

Přesně tak, na te holce nic není. Mnohem zajímavější mně přijdou tihle týpci z Prahy, co chytají lidi v metru do sítě *15* http://www.youtube.com/watch?v=TYGskeQC_O4
  • girls01234

Hilarinka je nejlepší!

Hilarinka je ten nejlepší človíček na světě!Je tak hodná že pomáhá opuštěným dětem!Krásná,chytrá o tom už ani nemluvim!Neni taková jak ostatní celebrity!Hilarinka je jiná!Neni nafoukaná a nedělá ostudu a problémi,to by se o jinych celebritách nedalo říct! *13* PS:MILUJU HILARINKU! *14*
    • Re: Hilarinka je nejlepší!

souhlasim spousta celebrit by se s ni nemohli srovnávat *4*
  • hil

Moje káámoska se na nu strasne podoba kdyz tak napiste na mail 12lizzy22@azet.sk poslu vam jeji foto *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • dianna114

Re: hil

Jsem ráda,že první místo v žebříčku největších fanklubů má právě Hilary Duff!!!!! *15* *3*
      • mibob

Re: Re: hil

Bohužel už ne, ale na prvním místě je ta ..... M.Cyrus *16* *8* *16* *8* *5*
        • dianna114

Re: Re: Re: hil

Miley Cyrus je na 1. místě v žebříčku Top osobností,ale v žebříčku největších fanklubů je Miley až 21.!!!!! Největší fanklub má (a doufám,že i nadále bude mít) Hilary!!!! *3*
          • lentilka_janca

Re: Re: Re: Re: hil

To ja taky a pokusim se nejak pomoct aby byla na 1.miste *3* Pac ona je tanej *4* *14*
        • tetka.betka

Re: Re: Re: hil

právě proto musíme psát a psát aby sme opět Hilary dali na 1 místo!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit