-
Elixir-obsah
Ahojky chci se zeptat o čem je ta kniha Elixir? *7* Děkuji předem za odpověd *3* -
-
Re: Elixir-obsah
Kniha ELIXIR bude pojednávat o dobrodružství fotoreportérky jménem Clea Raymond.To jsem já osobně nenašla mám to s blogu hilary-duff-net
Zdroj:http://hilar y-duff-net.blog.cz/rubrika/elixir
Moc hezů blog o Hilušce,vlastně nejlepší!!!
*14* *14* -
-
Re: Re: Elixir-obsah
děkuji! *3* -
Re: Re: Elixir-obsah
Já si jí koupíímm *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Elixir-obsah
Já takýý *1* *14* *14*
-
-
-
-
RHell
Nevim co maš proti Hillary a taky nevim proč ji přirovnavaš k olsenkam!!! *16* Ona neni ani trochu olsenkam olsenky jsou horši!! *16* -
xD
Ahojte !! Hilary Duff vás pozdravuje .Mám jej nick na facebooku a som si na 10000000000000000000000000000000000 00000000000% istá že je to naozaj hiluška mala tam video a odpisala mi tak som jej porozravala a jej fanclube kde aj vy patríte tak vás pozdrawujéé *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *3* *4* *3* *14* *3* -
-
Re: xD
Ahojík jééééééééééééééééé éééééé dáš mně její Faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* ??!!Dík *4* -
-
Re: Re: xD
Já mam taky fecabook na hilary ale nwm na 100 procent jestli je to ona ale menuje se tam Hilary-Hilz Duff Comrie -
-
Re: Re: Re: xD
ok *14* *4*
-
-
-
-
takže řeknu to poprvé a naposledy: v poslední době se mi přihodila taková věc (nebudu jí tu zmiňovat) že to člověka uplně dokáže změnit! přišla jsem o člověka kterej pro mě znamenal strašně moc!!!!!:-( a už se nemůžu s někým hádat protože už takhle jsou lidi na sebe dost hnusný! a jen aby ste věděly dokázat někomu odpustit a mít alespoň snahu začít znova není totéž jao lezení do prdele to si pamatujte!!! jinak Lindsay2 a jordie moc děkuju nečekala jsem že mě podržíte ale jste fakt super:-)
-
Hello I wish you happy birthday a lot of success, new movies, songs and everything you like to be like you *14*
-
HILARY FOREVER !!!
Hilary je úplně nej zpěvačka ze všech !!! Miley Cyrus jí nesahá ani po kotníky !!! Miluju filmy kde Hil hraje ... prostě super zpěvačka :))) *3* -
Bleee...
Nevím co na ní vidíte.Stejnak se o ní skoro vůbec nepíše a za nedlouhou dobu její světílko vyhasne... -
-
Re: Bleee...
lol prej za nedlouho její světýlko vyhasne ... koukal(a) si na ty filmy v jakym roku byly natočený nebo ty CD kdy vydala první ona není nekdo kdo je ted nahore ale ona je nahoře docela dlouho :)
-
-
Hilary Duff
Ahojky. Jste fanoušci Hilary Duff? Zapište se do fanlistu na www.hilaryduff.czech-fan.blog.cz -
kláře::
díky a co jsi dostala?? -
Any other day
Ta písnička je fakt překrásná! *14*