Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Elixir-obsah

Ahojky chci se zeptat o čem je ta kniha Elixir? *7* Děkuji předem za odpověd *3*
    • girls01234

Re: Elixir-obsah

Kniha ELIXIR bude pojednávat o dobrodružství fotoreportérky jménem Clea Raymond.To jsem já osobně nenašla mám to s blogu hilary-duff-net
      Zdroj:http://hilar y-duff-net.blog.cz/rubrika/elixir
      Moc hezů blog o Hilušce,vlastně nejlepší!!!
      *14* *14*
      • vterinka

Re: Re: Elixir-obsah

děkuji! *3*
      • katuska_love

Re: Re: Elixir-obsah

Já si jí koupíímm *4* *14*
        • Re: Re: Re: Elixir-obsah

Já takýý *1* *14* *14*
  • RHell

Nevim co maš proti Hillary a taky nevim proč ji přirovnavaš k olsenkam!!! *16* Ona neni ani trochu olsenkam olsenky jsou horši!! *16*
  • hilary_duff

xD

Ahojte !! Hilary Duff vás pozdravuje .Mám jej nick na facebooku a som si na 10000000000000000000000000000000000 00000000000% istá že je to naozaj hiluška mala tam video a odpisala mi tak som jej porozravala a jej fanclube kde aj vy patríte tak vás pozdrawujéé *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *3* *4* *3* *14* *3*
    • kajuska4

Re: xD

Ahojík jééééééééééééééééé éééééé dáš mně její Faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* ??!!Dík *4*
      • Re: Re: xD

Já mam taky fecabook na hilary ale nwm na 100 procent jestli je to ona ale menuje se tam Hilary-Hilz Duff Comrie
        • katuska_love

Re: Re: Re: xD

ok *14* *4*
  • takže řeknu to poprvé a naposledy: v poslední době se mi přihodila taková věc (nebudu jí tu zmiňovat) že to člověka uplně dokáže změnit! přišla jsem o člověka kterej pro mě znamenal strašně moc!!!!!:-( a už se nemůžu s někým hádat protože už takhle jsou lidi na sebe dost hnusný! a jen aby ste věděly dokázat někomu odpustit a mít alespoň snahu začít znova není totéž jao lezení do prdele to si pamatujte!!! jinak Lindsay2 a jordie moc děkuju nečekala jsem že mě podržíte ale jste fakt super:-)
  • Hello I wish you happy birthday a lot of success, new movies, songs and everything you like to be like you *14*
  • legally-blonde

HILARY FOREVER !!!

Hilary je úplně nej zpěvačka ze všech !!! Miley Cyrus jí nesahá ani po kotníky !!! Miluju filmy kde Hil hraje ... prostě super zpěvačka :))) *3*
  • Bleee...

Nevím co na ní vidíte.Stejnak se o ní skoro vůbec nepíše a za nedlouhou dobu její světílko vyhasne...
    • Re: Bleee...

lol prej za nedlouho její světýlko vyhasne ... koukal(a) si na ty filmy v jakym roku byly natočený nebo ty CD kdy vydala první ona není nekdo kdo je ted nahore ale ona je nahoře docela dlouho :)
  • martinashalova

Hilary Duff

Ahojky. Jste fanoušci Hilary Duff? Zapište se do fanlistu na www.hilaryduff.czech-fan.blog.cz
  • kláře::

díky a co jsi dostala??
  • girls01234

Any other day

Ta písnička je fakt překrásná! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit