-
Hilary
Hilary je uplne super je to mlada talentovana zpevacka a herecka!!!!Mam jeji CD i DVD!!!Takze supeeeeeeeer!!! *15* *3* *4* *1* *1* *3* *5* -
dejte si mě do přátel
prosím komu se líbím komu fandím dejte si mě do přátel *4* *4* -
koncert
Ahoj holky (kluci) nevite jestli bude mit Hiluška nejakej koncert v Česku jsem nová fanynka *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: koncert
WELCOME IN HER FANCLUB!!!XDXD -
Re: koncert
čauky vítej a koncertě nic nwm..taky Hil mám ráda *4* *14* *14*
-
-
Ahojkyyyyyyyyyyyyyyy.
Ahoj Hillary.Moc se mi líbí tvoje písničky a filmy.Muj bracha te zere.A ja bych mu chtela udelat radost a chtela bych od tebe fotku s podpisem.Jestli mi ji posles tak na tuto adresu:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 Predem ti moc dekuju tvoje verna fanynka ŽANETA *14* *3* -
Hi!!
Hello!! -
Hilary je fakt uplně super já ji úplně žeru a doufám že je nás víc!!!!!!!:-)
-
-
Re:
Ja tiez ta jej hudba je vazne swetova,ja z nej nemozem stale ju pocuvam.A da s Hilary aj dobre pokecat!!! *4* je s nou sranda
-
-
nwm
Je to kus!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *8* -
war inc
Holky je film war inc pristupnej???Díky za odpoved.. *7* -
-
Re: war inc
Jo, já jsem ho už viděla a Hilary je tam super akorát ten film za moc nestojí, ale jak říkám Hilary je tam nejlepší.. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: war inc
mno já ten film taky moc nemusim,neni špatnej ale ňákej dobrej taky ne.. já sem se na něj koukala jen kvůli Hil.. ale hilary je tam stejně nejlepšíí *14* *14*
-
-
-
Hilary!!!!!!!!!!!!
Je božííííííííí!!!!!!!!!!!!! Hlavně Moderní popelka. Moje 3 nejjjjj herečka!!!!!!!!!! Má božíííííí CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* -
JŮŮŮ
Ahojky...Hilary je The Best...je jedna z hvězd,která nepodlehla drogám,cigaretám....atd....
Kd yby měl někdo zájem prodávám DVD,klidně i vyměním...pak mám všechny cd Hill a cd s videoklipama...atd....napište na Daniela.Uhrova@seznam.cz