Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sprava:)

Boze Hil ja ta milujem si super a tvoje filmi vsetky mam aspon dufam *1* si proste super a si moja naj naj naj naj herecka :) MTWR *14* :) :) :)uzasna a pekna:)
  • Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

jáj...teď sjem si četla celkem dost příspěvků a řekla byhc na to svůj názor!!Hil mám mocko ráda..má superní filmy a hudbu má taky skvělou..al enejd ejen o tohle..jd eo to, že ti co se o ní zajímají vědí že dělaá i jiné věci..podporuje spousty charitativních akcí adt atd..prstě je toho hodně co dělá a za to jí mylsím hodně lidí může poděkovat. Samozřejmě, že se někdy písnikča nebo klip nebo filme nepovede..NIKDO není dokonalý!!a prstě jen by mě zajímalo proč sem na její profil lezou ti lidé, kteří jí nemají rádi..já mám taky ráda spousty jiných zpěvaček/zpěváků herců a hereček..a nadruhou stranu taky opravdu doslova a dopísmene některé hud.skupiny atd NESNÁŠÍM!!prstě každý má rád něco a někoho jineého..takže bych prosila ty co ji nemaji radi at sem nelezou...nebo ať lezou ale ať nepíšou ty jejich přiblblé komentáře..jasně každý má nějaký názor ale koho zajímá to, že ji nesášíš a když už tak proč??na Hil není moc důvodů ji nenávidět..prstě je to jen ZÁVIST..a to si přiznej!!tak čusa
    jinak mám blog o Hil..tak s emůžete mrknout :)
    www.hilary-duff-net.blog.cz
    D
    • veronika16

Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

aha tak se nejdriv nauc poradne psat a pak teprve zkus ostatnim cpat svuj nazor pac kdyz muzes ty tak proc ne my?myslim ze hillary nema nadani ani na film ani na zpivani...je to jen umele vyprodukovana hvezdicka...sice nechapu jak ji muzete obdivovat ale dobre no...kdyz chce nekdo bejt ubohej tak prosim...je hezky ze podporuje charitu ale to dneska dela kazdej a zvlast ona kdyz je znama a ma penize..i kdyz nevim za co,spis by mela ona platit producentum...tak je jasny ze bude neco podporovat ptz to by preci nebyla in..pochybuju ze diky tvi reci nekdo prestane psat ty prispevky *7*
      • terciko

Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

seš divna jenom hil závidíš nic jinýho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
        • veronika16

Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

jo a tobe taky....chtela bych bejt stejne dokonala jak vy dve! *1* *14*
          • petr-cz

Re: Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

ty si tak dobra *4* *4* *4* pomlouvat to se umi cooooooooo
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

jj to jo ale lepsi je bejt dokonala jak vy vsichni...
      • Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

řekla bych to takhle...neříkej že někdo není nadaný...myslím si že ona je nadaná..když si myslíš že není tak proč?hraje v hodně filmech a hraje tam dobře umí zpívat tak mi prosím tě řekni že není nadaná..asi nevíš co to slovo znamená.!každý má talent na něco jinýho..Pochybuju že ty tomu rozumíš..ničemu nerozumíš ani nevíš jaká je..!!No máš pravdu hodně lidí podporuje charitu...a co jako je to pro dobrou věc..Nemusí to dělat aby byla in...ona už in je i bez toho..!!budu tu hájit názor myslím třičtvrtě lidí že jí mají rádi a že nepotřebují tu debily jako si ty...Takže padej děcko!! *1*
        • veronika16

Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

a zlato nevim kdo z nas dvou je tu jeste maly decko... *1*
        • Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

aha a ted si mi to nandala ze? ja osobne za sebe soudim ze toho moc neumi...muze klidne hrat ve stovce flmu a nemusi bejt nadana, takova marilyn monroe toho taky moc neumela a hrala dost...ja sem tu jen vyjadrila svuj nazor...to se vetsinou na diskuzich dela ale chapu ze pro tebe je dost tezky to pochopit...kdyz se mi neco nelibi tak se k tomu vyjadrim to je cely a jak vidim nejsem tady sama...a kdyz uz se tady rozcilujes tak ty vis co to je mit nadani nebo talent? no myslim ze na trapny pozamky urcite... *7*
          • petr-cz

Re: Re: Re: Re: Nemáš jíé rád/a??tak proč sem lezeš!!

tak proc lezes na diskuzi Hilary Duff kdys ji nemas rada OMG *16* *16* *16*
  • Hil

Hilary je zasnoubena s Mikem *4*
    • Re: Hil

fakt?? jak to vis??
      • Re: Re: Hil

je to tady na tehle strance www.hilary-duff-net.blog.cz
        • Re: Re: Re: Hil

Aha díky .Jo a je to moc krásnej blog určitě se tam koukněte je tam toho o Hilušce fakt hodně *3* *3* *4*
  • jackie28

happy birthday

všechno nejlepší:)
  • hilary :-*

miluju hilary miliju její písničky miluju její role... je nejúžasnější herečka na světě mám svůj pokoj polepený jejími plakáty a cd mám asi všechny aji její falmy mám všechny... prostě ji miluju *14* *14* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: hilary :-*

chcela bych se zeptat jestli nejake plagaty zaminas, nedavas nebo prodavas lebo sem teprve zacala sbirat hilary duff a nic skoro od ni nemam prosim pls pls ozvi se na muj mail berkuska115@azet.sk
  • ivetkaaa....joe

Vše nejky

Krásné narozeniny =o)
  • Pochvala :-d

Ahoj Hilary máš krásné písničky a dobrou sestru ste si děsně podobné...ale přijdem k věci...navrhuješ děsně krásné oblečení a kdybys chtěla napiš mi...papinky:-*
  • nespesna

stranka

http://nisi-tana.blog.cz/
  • avril-nely

Omluva

CHtěla bych se tu omluvit všem fanouškům Hilary

Moc se vám omlouvám za to co jsem sem psala ...Myslela jsem že Hilary je jen dálší nafoukaná nána .. mno spletla sem se !! Má hezký písničky a hezky Hraje ve Filmech ..... Takže se omlouvám !! A už nikdy rozhodně nebudu porovnávat Avril vs. Hilary ......... Obě sou dobrý !!!
    • dianna114

Re: Omluva

Doufám,že taky už nikdy nebudeš dělat anketu Madonna vs. Avril!!!!! A jak dopadla ta anketa,jestli je lepší Hilary,nebo Avril? Byl tam výsledek ankety,nebo jsi ji zrušila jako anketu Madonna vs. Avril,která byla zrušená pravděpodobně proto,že Madonna v ní vedla o 7 hlasů? *7*
      • avril-nely

Re: Re: Omluva

anketa hil nebo avril skončila remízou
        • dianna114

Re: Re: Re: Omluva

Já tam hlasovala pro Hil
    • b.e.t.u.l.i

Re: Omluva

ale hilary je lepsi :)
  • anett96

Vše nej

vše nejjjjjjjj k narozkám..jsi supeer herečka *14*