Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lolo85

Hilary je nej!!

Hil je prostě úplně nejlepší!! Umí skvěle zpívat,báječně hrát ve filmech a taky to oblečení,který navrhuje je moc pěkný *4* A na ten novej film¨,kde bude hrát,se moc těším!!!
  • SUPERR

HILARY DUFF JE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER !!! A NEJLEPŠÍ!
  • martulish13
    Ahojky,prosím nevíte kde bych mohla stáhnout klipy Hilary? *4*
    • www.uložto.cz *3*
      • martulish13
        díky,ale tam už mám vše co je avi postahované :)
  • pro anonymku:se divíš že ji nesnášíme?dyť jí všechny závidíme že klofla Joela!!! *10* *9*
  • lili444

Hilary

Skvělá herečka a zpěvačka...mnohem lepší než taková Miley *9*
  • ewiishqa

CO SI MYSLÍM!!!

hilary nejlepšíííí!!!!má super písničky a taky filmy třeba nikdy to nevzdávej na ten bych se dívala pořád dokolaa!! *14* *14*
  • duffik

Italské prázdniny

Ahoj zítra hraje film ,,Italské prázdniny´´.Hraje na primě ve 2 hodiny se tesim budu se urco divat
    *14* *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Italské prázdniny

Super! Už se moc těším! 100% se budu koukat! *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Italské prázdniny

už se dívám *14*
  • macka41

soutěž o nej úsměv

Ahoj,na mým blogu je soutěž o nej úsměv hereček.Hlasujte prosim pro nej úsměv adresa:http://macek41.blog.cz/0909/ soutez-o-nejlepsi-usmev-herecek-1-k olo
  • holky,já nechápu proč se s ní vůbec bavíte... jí ignorujte možná že je to modelka já se na ty stránky tý agentury dívala a opravdu tam taková holka je ale to neznamená že se tu musí vytahovat!já nic proti hilary nemám ale neberu názory tomu,kdo jí nemá rád! je to každýho věc!já sem taky modelka a taky tu neříkam jak sem prachatá atd! to mi příde fakt ubohý! jo,slyšely ste to o tom asteroidu?
  • Je nahodou super a hraje dobre *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit