Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kovbojka1212

ste kouzelný:)

Ahojda ste fakt kouzelný:)
    Dát Hilary z 20 místa na 8 to se jen tak nepovede:)ale vám se to povedlo:):-*
    *3* *1* *1* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* Mocky vás LOWUJU *14* *5* za tenhle superčin:)
    Jinak koukali ste se v sobotu na pana božskýno?? *14* *5*
    • Re: ste kouzelný:)

JJ ja jj to bylo dobry *1* nejlepsi bylo jak vtrhla na tu svatbu *15*
      • kovbojka1212

Re: Re: ste kouzelný:)

jo to bylo super!!!Prej námitka:)
        *4* *3* *1*
        • Re: Re: Re: ste kouzelný:)

JJ *15* *15*
  • vera689

Narozeniny

Happy Birdhady
  • vterinka

Všechno nejlepší!

Vše nejlepší k Tvým dnešním narozkám! Přeji Ti ať máš pořád tolik fanošků, kteří Tě miluju a budeš pořád dělat dobrou hudbu a točit skvělé filmy! A ať se Ti daří i v soukromém životě! *14* *14* *14* *14* *14*
  • teda holky koukam ze se tady projevuje docela zavist ne?!ste vtipny fakt,delate jak kdyby vam ho prebrala :)))
  • xkostex

.

vsechno nejlepsi
  • pro SUMMER

je super že aspoň někdo tu má rozum
  • jo a jen tak mimochodem já po Joelovi nešílim jak si tady někdo myslí o těch co nesnášej Duffku že??
  • Odpovězte,please

Lidišky,mě se taky hrozně mocinky líbí Hilary,ale chtěla sem se zeptat,jestli někdo z vás neví,kolik a jak se jmenujou její CD a její filmy,odpovědi můžete zasílat na můj email:listicka.ivuska@seznam.cz *14* *1* děkuju mockrát za odpovědi!!!!! *15* *8*
  • tak teď mě dobře poslouchejte: spousta holek si o mě myslí že sem namyšlená,když sem byla menší tak mě ve škole šikanovaly...! pak když mě víc poznali tak každej chodil a pořád se mi omlouval,že vůbec nevěděli jak hrozně sem fajn...! navíc modelku dělam jen pro to že to chce po mě máma ona na to neměla postavu tak si plní svoje sny na mě! a já jí nemůžu říct že to neni můj sen,protože mi začne vykládat ty keci jak je to pro mě výhodný...
  • NIKDO NA SVĚTĚ SE JÍ NEVYROVNÁ, MÁ SUPER PÍSNIČKY, FILMY A JEŠTĚ LEPŠÍ VIDEOKLIPY. *4* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit