-
Blahopřání
Vše nej nej nej k narozkám *3* -
Hilary
Hilary je ta NEJ zpěvačka co znám .Zbožňuju jéjí písničky a filmiy . Co jinýho dodat ?? JE PROSTĚ NEJ !!! *4* -
-
Re: Hilary
SOUHLASIM *14* *14*
Miluju Hilary *14* *14*
-
-
to *Ciara*
Naprosto s tebou souhlasím!!!Je ubohá vážně ji nechápu...nejdřív tvrdí že její fotřík bydlí vedle Joshe(pěkná kravina:))a pak tvrdí že vypadá jak Hilary...(no jestli si myslí že ji to někdo žere tak je teda pěkně vedle :D)no nic...nevím co k tomu ještě říct tak čus!! -
HILARY
HILARY JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!
ZBOŽNUJU JÍ!!!!! DOUFÁM ŽE SEM PŘIJEDE V LÉTĚ NA KONCERT! PROTO HLASSUJTE NA WWW.HILARYDUFF.CZ -
pro terku
tedka si budu vyřizovat občanku takže si mužeš tipnout kolik mi je??:-)) začala škola takže to jde pomalu z kopce....no nic a co ty?? -
mno myslim si ze je fakt bra strasne se mi libej ejji filmy hlavne moderni popelka to bylo fakt bry...to doporucüju
-
at je 1.
miluju ji a hele vsichni snazte se premluvit co nejvic lidi at se prida mezi fanousky...at je 1.!ja sama tam mam 9 mailu!!!fakt prosiiiiiiiim -
Blahopřání
Hilary právě dnes dosáhla plnoletosti..přeju jí všechno nejlepší a takové ty věci co se dál přejí, nebudud se opakovat...myslím že hil to pořádně oslaví -
Nové CD
ahoj mám dotaz, nevíte někdo kdy má vyjít to nové CD od Hilary?
Jinak Hilary je nej... *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Nové CD
zatím se mluví o přelomu roku 09/10 ..už aby tu bylo že ;) ale tak zase Hil teď místo nahrávání písniček natáčí filmy ;) -
-
Re: Re: Nové CD
Díky za odpověď se na to těšíím jen kdyby to bylo ještě před Vánoci bylo by to lepčí... *3* -
-
Re: Re: Re: Nové CD
jn :) taky se těším ;)
-
-
-
-
NAROZENINY LOVE
Všechno néééééjjjj !!!!Milujeme tě Hil ,zdraví,štěstí,dobrou kRIÉRU..ATD!:-*