Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • llleeennniiissseeekkk

Blahopřání

Vše nej nej nej k narozkám *3*
  • legally-blonde.

Hilary

Hilary je ta NEJ zpěvačka co znám .Zbožňuju jéjí písničky a filmiy . Co jinýho dodat ?? JE PROSTĚ NEJ !!! *4*
    • Re: Hilary

SOUHLASIM *14* *14*
      Miluju Hilary *14* *14*
  • to *Ciara*

Naprosto s tebou souhlasím!!!Je ubohá vážně ji nechápu...nejdřív tvrdí že její fotřík bydlí vedle Joshe(pěkná kravina:))a pak tvrdí že vypadá jak Hilary...(no jestli si myslí že ji to někdo žere tak je teda pěkně vedle :D)no nic...nevím co k tomu ještě říct tak čus!!
  • HILARY

HILARY JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!
    ZBOŽNUJU JÍ!!!!! DOUFÁM ŽE SEM PŘIJEDE V LÉTĚ NA KONCERT! PROTO HLASSUJTE NA WWW.HILARYDUFF.CZ
  • pro terku

tedka si budu vyřizovat občanku takže si mužeš tipnout kolik mi je??:-)) začala škola takže to jde pomalu z kopce....no nic a co ty??
  • mno myslim si ze je fakt bra strasne se mi libej ejji filmy hlavne moderni popelka to bylo fakt bry...to doporucüju
  • at je 1.

miluju ji a hele vsichni snazte se premluvit co nejvic lidi at se prida mezi fanousky...at je 1.!ja sama tam mam 9 mailu!!!fakt prosiiiiiiiim
  • piper002

Blahopřání

Hilary právě dnes dosáhla plnoletosti..přeju jí všechno nejlepší a takové ty věci co se dál přejí, nebudud se opakovat...myslím že hil to pořádně oslaví
  • kajous.ka

Nové CD

ahoj mám dotaz, nevíte někdo kdy má vyjít to nové CD od Hilary?
    Jinak Hilary je nej... *14* *14* *14* *15*
    • andyk

Re: Nové CD

zatím se mluví o přelomu roku 09/10 ..už aby tu bylo že ;) ale tak zase Hil teď místo nahrávání písniček natáčí filmy ;)
      • kajous.ka

Re: Re: Nové CD

Díky za odpověď se na to těšíím jen kdyby to bylo ještě před Vánoci bylo by to lepčí... *3*
        • andyk

Re: Re: Re: Nové CD

jn :) taky se těším ;)
  • NAROZENINY LOVE

Všechno néééééjjjj !!!!Milujeme tě Hil ,zdraví,štěstí,dobrou kRIÉRU..ATD!:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit