-
I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
hmm to yo..ale snad se někdy dočkáme aspon nějaký mutace v křoví ..jako na fotce :) -
schanim film s hilary Hearth of summer nemate ho nahodou nekdo a nebo nevite kde bych ho mohla sehnat???dejte mi dystak vedet na mail diky
-
Všechno nejlepší !!!
Všechno nejlepší Hilary, hodně štěstí, zdraví, kariéry a hlavně mnoho úspěchu... *14* -
!!!
Tak..myslím že naší MILÉ /vtip/ Klárce došli výmysly...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Je fakt krasna,taky bych chtela takhle vypadat. *4*
-
Hilary Duff
Všechno nejlepší k tvým narozeninám Hilary Duff. Přeju Ti hodně štěstí,zdraví,kariéry a hlavně mnoho úspěchu. Doufám že už brzy vydáš své další album *4* -
Narozeniny
Hillary Duff je dobrá herečka.Líbila se mi v komedii Moderní popelka a dalších.
Dnes je jí 21 let.Happy Birthday,Hillary! -
SONB
Prosím hlkásněte pro můj blog (natty-celebrity.blog.cz) na blogu http://ajuskka.blog.cz/0904/sonb-1- kolo díky všem co hlásnou jsem tam jako natty -
Lizzie McGuire
nevíte kdy bude serial Lizzie McGuire v češtině?? -
-
Re: Lizzie McGuire
On uz asi byl v cestine ne *7* *7* -
-
Re: Re: Lizzie McGuire
Bohužel nebbyl :( -
-
Re: Re: Re: Lizzie McGuire
jj skoda X((( mohol byt aspon v cestine x(( *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire
Seriál si stáhnu a najdu si české titulky :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire
Aha diky x)) uz du na stahovani *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire
Já se koukám na Lizzie s titulkama. Ten seriál se mi moc líbí :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire
To je divný že jesště nebyl když už je dlouho natocenej *7* *7* a kde se na nej koukas pls nemohla bysimi pls poslat tu stranku?
-
-
-
-
-
-
pro všechny
ale lidi poslouchejte muj tatka je brad pitt,moje matka je gwen stefani,muj nevlastni bracha je orlando blomm muj byvaly kluk je josh harttnet jo a v jeho vile jsme dlouho přespavala tak vim že žadna vila vedle ni nekolik km neni.maje segra je avril jo a kluci z gc jsou mi bratranci...ted bydlim v A.L. a tady jsem jen abych se pobavila nad tou bidou...jo a už musim letět bo muj osobni tryskač na mě čeka už dlouho