Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF

hmm to yo..ale snad se někdy dočkáme aspon nějaký mutace v křoví ..jako na fotce :)
  • schanim film s hilary Hearth of summer nemate ho nahodou nekdo a nebo nevite kde bych ho mohla sehnat???dejte mi dystak vedet na mail diky
  • kikismikis1

Všechno nejlepší !!!

Všechno nejlepší Hilary, hodně štěstí, zdraví, kariéry a hlavně mnoho úspěchu... *14*
  • !!!

Tak..myslím že naší MILÉ /vtip/ Klárce došli výmysly...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Je fakt krasna,taky bych chtela takhle vypadat. *4*
  • martinashalova

Hilary Duff

Všechno nejlepší k tvým narozeninám Hilary Duff. Přeju Ti hodně štěstí,zdraví,kariéry a hlavně mnoho úspěchu. Doufám že už brzy vydáš své další album *4*
  • Narozeniny

Hillary Duff je dobrá herečka.Líbila se mi v komedii Moderní popelka a dalších.
    Dnes je jí 21 let.Happy Birthday,Hillary!
  • natty-kun97

SONB

Prosím hlkásněte pro můj blog (natty-celebrity.blog.cz) na blogu http://ajuskka.blog.cz/0904/sonb-1- kolo díky všem co hlásnou jsem tam jako natty
  • artus6

Lizzie McGuire

nevíte kdy bude serial Lizzie McGuire v češtině??
    • Re: Lizzie McGuire

On uz asi byl v cestine ne *7* *7*
      • Re: Re: Lizzie McGuire

Bohužel nebbyl :(
        • hilary_duff

Re: Re: Re: Lizzie McGuire

jj skoda X((( mohol byt aspon v cestine x(( *9* *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire

Seriál si stáhnu a najdu si české titulky :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire

Aha diky x)) uz du na stahovani *1*
          • Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire

Já se koukám na Lizzie s titulkama. Ten seriál se mi moc líbí :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lizzie McGuire

To je divný že jesště nebyl když už je dlouho natocenej *7* *7* a kde se na nej koukas pls nemohla bysimi pls poslat tu stranku?
  • pro všechny

ale lidi poslouchejte muj tatka je brad pitt,moje matka je gwen stefani,muj nevlastni bracha je orlando blomm muj byvaly kluk je josh harttnet jo a v jeho vile jsme dlouho přespavala tak vim že žadna vila vedle ni nekolik km neni.maje segra je avril jo a kluci z gc jsou mi bratranci...ted bydlim v A.L. a tady jsem jen abych se pobavila nad tou bidou...jo a už musim letět bo muj osobni tryskač na mě čeka už dlouho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit