Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no holky jako já to tady nechci nějak moc prozrazovat ale můj manžel je Benji Madden a čekám s nim dítě a až se narodí to mimčo tak spolu jedem na Tahiti a pak s mojí skupinou a s GC,SP,GD budem jezdit po festácích po Evropě..a v lednu jedu na koncert s Murder Dolls a Slipknot takže to bude celkem mazec no ...takže se mějte a Benji vás pozdravuje :))Ave:))
  • no

je fakt pekna, ale fotky su len fotky, ako aj filmy.realita je omnoho vsednejsia ako jej 5 vyzazistov.ale treba uznat ze sa podarila, aj ked nieje najvyssia...
  • ..

http://girra.blog.cz/
  • monula-hilary

muck herečka

Hilary je uplně hafo hezká a dobrá herečka,mám ju ráda *4* muck *14* ....
  • duffik

krása,komentáře

Hilary je prostě nádherná miluju jí a Haylie taky..........pište tady nějaký komentáře pls.. *3*
    • katuska_love

Re: krása,komentáře

*14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: krása,komentáře

mám jí taky ráda!obě dvě !Zkouším hilary napodobovat ale nák se mi to nevede chtěla bych jí někdy vidět živě myslim ne na podium ale třeba jí potkat ve městě nemá na ní někdo číslo? *15* *15* *15*
        • katuska_love

Re: Re: Re: krása,komentáře

No bohužel nemám sice bydlím v USA ale nemám omlouvám se nejsem jk takový lidi co si vymýšlí že bydlí v USA a už mají celebrit tel.číslo taková nejsem *4*
          Sice v USA bydlím ale neotravuji celeb kvůli číslům *14* *14*
  • Fine actorka

Hilari Duff se mi líbí.Neumím sice moc dobře anglicky,ale rád bych se s ní sešel.Podle mě je pěkná i talentovaná.Někomu se může zdát namyšlená,ale snad ani moc není.
  • Proc tu neni zivotopis Hanse Mathesona?

Kam mam podat stiznost? *7*
  • ne,seš na omylu schválně jsem jen čekala až se projevíš sztránky jsou veřejný tak si mě tam najdi seš gramotná seš....? a navíc mi nestojíš už vůbec za to abych se s tebou hádala a nechala se urážet zrovna od tebe...ha,ha kdo si myslíš že sem abych se s tebou vykecávala??? chudinko sbohem!
  • GCIla

jj byla fakt skvělá...akorát by mě zajímalo,kam ste se pak s Joelem ztratili :))A snad s náma už příště půjde i Claire s Tonym ...asi zrovna měli jinou zábavu v L.A :)
  • MODERNI POPELKA a dalčí filmy

Hilary tyhle filmy a foto jsou nadherná SI SUPER H I L A R Y *14* *14* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit