-
oblíbenkyně.....
Nevim co tu děláte....když se vám nelíbí tak cosem nelezte, nikdo vám jí nevnucuje...každej má na Hilary jinej názor... Pro mě je to jedna z nej hereček...i když hraje jenom v romantických komedicích..tam se prostě hodí...každá role jí bezvadně sedne.. Její hudba sice není nějak moc můj styl, ale některý songy má taky doooost dobrý... a co dodat k ní... je skutečně moc krásná....a má úžasnýho přítele.. toho jí přímo závidim... *3* *14* *14* *3* *4* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
-
Re: Mám nový blog
jj taky mám blogís o HSM www.zefron.blog.cz ale nej blog o Hil je podle mě www.hilarydufflove.blog.cz *5*
-
-
Hlasování- vterinka- Nikdy to nevzdávej
Ahojky hlasnete pro mě tady prosím? http://bezvaholky32.blog.cz/0909/so ng-4-kolo jsem tu jako vteřinka s filmem Nikdy to nevzdávej a je to finále. Je to pro mě mocky důležité díky předem!! :-) *3* *3* -
HAPPY NEW YEAR
*14* *14* *14* -
Je prostě sQělá
Je to suprowáá herečka...mam ju hafo ráda....nejlepši film snou Kadetka Kelly...bo holky w baliku nebo 12 do tuctu... je toho sní moc...je fagt dobrá *8* *14* -
obdivuju hilary duff
hrozně se mi libí tvoje písničky a filmi !!!!doufám že budeš pokračovat. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
7.misto :-(
Nee hilary je na 7 miste *9* *9* *9* musime selenu predbehnout.vic sem psat a tak *9* -
-
Re: 7.misto :-(
jj hilary je lepšia *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 7.misto :-(
jo to stokrat *3* -
-
Re: Re: Re: 7.misto :-(
aj nekonecno nekonecna XDDD *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: 7.misto :-(
4-ever!! *14* *15*
-
-
-
-
Re: 7.misto :-(
Mno to teda jako jo !!! Hele nechcete pořádat nějaký srazy a párty atd. ??? *7* *4* Jako Hilarinka je 100x lepší než ta pitomá Selena *14* a myslím si, že bysme rozhodně Hil měli pomoct !!!
-
-
: I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
ok zavolej mu,ja se domluvim s kamosema z islamu,pac tendle humus sam nezvladne, taky mam brachu Joeye ze slipknotu, bratranek lars z rancid,muj fotr je prezident usa,moje babicka je husain, kamoska ma brachu v murderdolls a zna se s rammsteinama,a to kdyz se sejdou vsechny dohromady..a ted se du koukat na moji luxusni plazmovku s dvd prehravacem a obrovskym vykonem s tonym,mym klukem. -
happy-b-day
trochu opožděně *9* ale vše neeeeeeeeeeeeeeej *14* *3* -
Avril a Hilary jsou best
Čau lidičky jaký se vám nejvíc líbí písně od Avril a Hilary mě A- My happy ending H- Wake up a co vám ? *4* -
-
Re: Avril a Hilary jsou best
Od Avril Innocence a od Hil zrovna teď Happy a Come clean *4*
-