-
hilary je ploste nej:-*
Ja hilary uplne zeru je to suprova herecka zpevacka modni navrharka a textarka:-*je uplne bozi nevic se mi libi film nikdy to nevzdavej z tech v kterych hraje...je ploste NEJ!!!:-*mvmr...mam ji moc rada..*muck* *4* -
http://img.osobnosti.cz/smiles/20.g if
Jako zpevacka a hlavne jako herecka nestoji za nic, filmy o nicem, ale jako zena je nejkrasnejsi na svete. -
Ciara
asi neumí napsat tvoji přezdívku nebo co ..:)no když neumí napsat ani adresu na její fotku tak by to souhlasilo.. -
Bezva fota
Hilary je jednička.!!! *3* Jen tak dál Hilary *4* *4* Držím ti palečky. *3* *3* *4* *4* -
AHOJ
hILARY JÁ TĚ STRAŠNĚ OBDIVUJI A CHTĚLA BYCH ABYS PŘIJELA NĚKDY NA KONCERT DO ČESKÉ REPUBLIKY TŘEBA DO BRNA NEBO OLOMOUCE STRAŠNĚ TĚ OBDIVUJU *14* *14* *14* *4* *8* -
-
Re: AHOJ
Ja chci taky aby sem prijela a dala mi treba autogram , protoze je uplne skvela a ja ji proste zeru!skvele zpiva a jeste nadherne hraje!!§je proste vyjimecna. *14* *14*
-
-
Všechno nej
Všechno nejlepší k 22.narozeniám. -
pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
No tak jestli si ted budes vyrizovat obcanku tak to ja si na ni pockam jeste 3roky.Me je totiz dvanact.A ja blba si myslela ze si stejne stara jako já.A jak se vlastne doopravdy jmenujes?Ale jmeno I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF je dobry.Jestli jsi ho vymyslela sama tak si fakt dobrá.Jo a jeste jedno.Odkud znas tu Kláru? AHOJ -
Pro ILOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
A jak se menujes? -
Je to nanynka
Prostě píííííčaaaa *8* -
Italské prázdniny a Moderní popelka
tyhle dva filmy jsou super od ní a ostatní taky *14* *14*