-
Hilary Duff
Ahojky. Jste fanoušci Hilary Duff? Zapište se do fanlistu na www.hilaryduff.czech-fan.blog.cz -
noty
Ahoj nevite nekdo kde bych nasla noty hilary duff na kitaru jakykoli pisnicky -
girs12345
ahoj vsem ja sem nova fanynka hilary -
-
Re: girs12345
ahooj..jak se jmenuješ??
-
-
:D
úžasná zpěvačka a její písničky mě vždycky uplně nejvíc dostanou...np prostě nejvíc hezkááááa nej zpěvačka *3* -
-
Re: :D
Máš pravdu, Hil je super:-D A její písně mají hodně do sebe, jen tak dál Hil :-) *1*
-
-
HILARY FOREVER !!!
Hilary je úplně nej zpěvačka ze všech !!! Miley Cyrus jí nesahá ani po kotníky !!! Miluju filmy kde Hil hraje ... prostě super zpěvačka :))) *3* -
girs12345
ja si myslim ze miley je lepsi nez hilary ale kazd MA JINY NAZOR MNO *3* -
-
Re: girs12345
já si myslím že můj názor kdo je lepší je asi na stejno, Hilary bych si dokázala představit i v nějakém dramatu nebo traileru, ale Miley je spíše komediální, nebo na romantické filmy, ale říkám, názor má každý jiný, ale Miley mám taky moc ráda :-* Obě jsou dost dobré *14* *4*
-
-
Hilary je 1***
jj přesně, ale spíš Miley než Avril no tu taky jen chci říct, že Hilary o dost klesla a ztácí hodně fanoušků tak se stavejte dál fanoušky ať je naše 1**** Hilary Duff!!!!!_=* *14* -
Fanoušci
Ahojky moc prosím abys te se dál stávali fanoušky hilary duff drive byla v žebříčku 2 a ted je 20 moc prosím stávejte se zas fanoušky hilary duff at predbehnem aspon avril lavigne *14* *14* -
-
Re: Fanoušci
Dyt je druhá
-
-
vonavka
http://www.maxikosmetika.cz/index.p hp?target=products&product_id=78791 pardon ja ji zapomela napsat *1* to je ona *1* -
vonavka
Tady mate stranku kde vonavku od hilary najdete *3* stoji tam 479 kč