-
CD
Čau nevite někdo kdy víde to nový CD Hilary *4* *7* Mám takovej pocit že už by mělo někdy teď vyjít *9* -
-
Šamot
A jaky CD? *7*
-
-
Hilary je nej
Lidičky chtěla bych vás poprosi ať už začátečníky nebo ty ostatní, stávejte se dál fanoušky Hiary Duff!!! *14* my musíme překonat Miley Cyrus i Avril Lavigne!! jdete do toho? :) *1* -
vonavka od hilary
Voňavku With love 100ml můžete sehnat na internetu nebo možná v nějaký dobrý parfumerii, ale myslím že za ty peníze určitě stojí!! já jsem se do ní prostě zamilovala! *14* *14* voní božsky!! kolikrát se mi nechce jí na sebe ani splíchat, protože bych jí měla za chvilku pryč... :D *1* *3* -
-
Re: vonavka od hilary
a za kolik ji maš?
-
-
i loWe Hilary!! muu mu muck!
JJ naprosto musím souhlasit! :* Hilary je úžasná, to jak pomáhá opuštěným dětem-stará se o charitu, je milá krásná atd.. :) vezmi si třeba Miley Cyrus! nic proti ní jako nemám, ale ona si jenom užívá peněz co za těch pár koncertů schrábne! :( ona to sice dotáhla daleko, ale stejně nic neumí! :D *3* sorry fanoušci Mileyny *1* *1* *7* -
-
Re: i loWe Hilary!! muu mu muck!
presne ja miley nemam moc rada nepride mi vubec sympaticka
-
-
Hilarinka je nejlepší!
Hilarinka je ten nejlepší človíček na světě!Je tak hodná že pomáhá opuštěným dětem!Krásná,chytrá o tom už ani nemluvim!Neni taková jak ostatní celebrity!Hilarinka je jiná!Neni nafoukaná a nedělá ostudu a problémi,to by se o jinych celebritách nedalo říct! *13* PS:MILUJU HILARINKU! *14* -
-
Re: Hilarinka je nejlepší!
souhlasim spousta celebrit by se s ni nemohli srovnávat *4*
-
-
gypsy woman
Nevíte někdo o čem je písnička gypsy woman?? *7* -
-
Re: gypsy woman
Ta pisnička je o jejim otci jak se rozvedl s jeji matkou a odešel s nějakou cigánkou *1* *7* -
-
Re: Re: gypsy woman
fakt?? *1* diky
-
-
-
...
Ahoj lidi už máte někdo voňavku od Hilary? jestli ne! tak nevahejte, protože voní úplné úžasně!! :*** *14* *3* nejvíc úžasná holka tohle!! :* I love Hilary!! :*** *14* -
-
Re: ...
A kde ji sezenu?? a kolik stala?? *7*
-
-
nej
TA NEJLEPŠEJŠÍÍ JE ONAA!! =** -
Jitka
Hilarýýý je nejlepší zpěvačka *14* .............papjinkááám!!! -
tak ten
videoklip,co uvádí jako příklad adresu na youtube ,když člověk přidává videoklipy,tak je píseň Stranger od Hilary Duffové