Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pagacka

Pomóóóc

lidi pls choďte sem protože se podívejte na miley a avril Hilary je musí překonat kdo je pro a kdo je proti *3* *3* *3* *3*
    • Re: Pomóóóc

Rozhodně pro!! Hilary je nejlepší!! *14* *14* *3* *3*
    • Re: Pomóóóc

já sem proooooo ;) ROZHODNĚ!!!
    • andyk

Re: Pomóóóc

za to nemůže Miley ani Avril :D ale "hvězdy" ze superstar :D až to skončí, tak to zase bude při starém ;) ale jinak jako choďte choďte :))
  • andyk

OMG

:D:D musím se této diskuzi smát, je to vtipné jak se pořád dohadujete, nechápu ale proč :D Tak prostě někdo ji má rád někdo ne, někdo ji přehlíží, jiný je z ní hotový a zajímá se o ní více jiný méně...někdo ji má ráda jen jako herečku, někdo jako zpěvačku, někdo tak nějak celkově...a co jako? furt dokola..kdo je lepší kdo je horší, každý to má snad jinak ne? Nechápu, toto je prostě jen náznak demence, že ti co píšou ke svým NEoblíbeným celebritám hnusné komentáře chcou být jen středem pozornosti...tak si jich prostě nevšímejte, když na to nebudete reagovat tak toho dotyčný/á nechá..jsou ubozí..taky od srdce nesnáším Tokio Hotel a spol. a už toho důvodu nepůjdu na jejich profil a psát k nim něco? ani by mě nehlo...prostě účelem diskuze je se něco dovědět, pokecat třeba o nějakých novinkách nebo tak, ale samozřejmě o te dané osobnosti, a ne se tu dohadovat jak děcka na pískovišti!!
    • kajous.ka

Re: OMG

Uplně s tebou souhlasím je to padlé na hlavu....Je to pořád dokola...
  • kajous.ka

jéé

Nepříjde vám že tady diskuse trochu upadá?? Furt se hádáte jen o tom kdo lépe zpívá kdo je lepčí, Že Hilary oproti Miley má slávu zaslouženou...Jo v něčem máte pravdu, ale je to furt dokola příjde sem nějaký faninek Miley a začně žvatlat že Hilary je kráva...Stejně sem chodí jen aby nás naštval a vy na to furt reagujete je to diskuse ve kteeré se mám dozvědět novinky a názory ne aby ste se tady furt hádali stejně ničeho jinýho nedosáhnete... Můj názor je že je to zbytečný... Pro mě je Hilary nejlepčí ae nemusím svůj názor vnucovat ostatním.... *4*
  • joj :D

no tak holky..necháu proč se kvůli ní tady hádáte...někdo jí má rád a někdo zase nemá rád...já se o ní ani nějak moc nezajímám.pár písniček se mi od ní líbí..ale jinak jí moc nemusim :) .. *3*
    • lili444

Re: joj :D

Přesně, taky jí uplně nemiluju, ale mám jí ráda..
      Je to talentovaná a moc hezká herečka, která v životě něčeho dosáhne x)...zpívat taky umí pěkně..takže... *4* *3*
  • maroshuk

super

Hilary Duff je super a jak krasne zpiva *14* ale ja mam rada hilary a miley cyrus stejne mozna miley o trosku vic *14*
    • Hiluška je lepší než Miley Cyrus!

Hiluška je lepší než Miley Cyrus aspoň pro mě teda!Vdiť je hodná,hezka,krásně hraje,zpívá,pomáhá dětem a co Miley Cyrus?O té říkali na Nově cinemě,že by za ty prachy co dostáva,by se měla naučit pořádně spivat!Mě se Miley Cyrus NĚKDE na fotkách líbí a NĚKTERY písničky taky např.:moje best pisnička od Miley Cyrus je ta nová The party in USA,ale jinak ji vůbec nemusím.Sorry pro fanoušky Miley Cyrus! *1* *7* *14* *14* *3*
  • nicky0012

ůůů

HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
  • Jasně že není!!!

Tak hele, je mi jasný, že o Hilary má každý jiný udělaný obrázek, ale ten kdo ho má udělanej špatně ani Hilary nezná!! Ona je úplně jiná ale pro idioty je to asi pitomost! :( Vůbec jí neznáte! Vždyť zpívá, hraje, navrhuje a to perfektně!! Ty hnusný články co o ní neustále novináři píšou..... je HNUS! teda nějakej pěknej to neříkám... :) a vůbec to není divný, že ve filmech hraje chudinku! vždycky tomu tak není ty píčo!! *13* Yeah!! :D :D :D *1* náhodou hraje úžasný filmy! mě by zajímalo čím budeš ty!! kurvou u tyče možná TAK!! *1* nikdy se nedostaneš tak vysoko jako ona :( pchhh pizdo a to i pro ostatní kdo si o ní myslí to samý! Jasný?! *10*
  • legally-blonde

Hilary není KRÁVA !!

Já vím , že každý má právo vyjádřit svůj názor , ale to co ty tady říkáš je dost hnusný . Jak o ní můžeš říct , že je kráva ?? Vždyť ji ani neznáš , nikdy ses s ní nepotlal. To je jenom tvůj názor , kterej ty sis udělal a já myslím , že nemáš pravdu . Podle mě ji Hilary Duff hodná holka a tenhle názor mi nikdo nevymluví ... *4*
  • legally-blonde

Hilary je nej !!

Hilary je moje nejoblibenější zpěvačka . Zpívá moc pěkně . A její filmy jsou nej !!
    Prostě super osobnost *4* *4* *4*
  • avrilka-aja

Yeah!

Čauky...Tak jsem další fanoušek naší Hilary...Jmenuju se Alena,vy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit