-
To Petra: *1* tak joo noo!ale jenom v romantických filmech(podle mě) *3* *1*
-
No jasně,ale hraje dobře,takže je dobrá herečka. *4*
-
I love you Hilary Duff !!!
Autor CO mne tu dost sere takže muzete s tema nadavkama nekam a nadivej te si u jincich prispevku toto je k hilary a melo by se tu o ni mluvit hezky vyklopim to jedu po ni a kdyby tak radsi vypadnete nebo to bude mazec az reknu poradatelovi teto stranky ze tu o ni nadavete je to normalni holka a nevim co proti ni furt mate *13* *13* *13* -
no to máš pravdu.neříkám že třeba těch komediích nehraje dobře...jenom tvrdím že jiné role by snad ani hrát nemohla...Hil by nevypadala drsně ani kdyby chtěla...myslíš že po té, co se proslavila rolemi romantických holčiček by jí někdo dal jinou roli než tuhle???
-
No dobře,ale nehodnotíme tu snad její vazáž,ale herecký výkon!!! *10* *10* *10*
-
Naprosto souhlasím s Terezou *4* *4* *4*
-
k příspěvku Tak dost:znovu opakuju že Hil na jiné role než jsou romantické dojáky prostě nemá(už kvůli její vizáži) a také už podruhé zdůrazňuju že Natalie Portman nebo Keira Knightly(a určitě je takových hereček víc)můžou hrát v romantické komedii i thrilleru!Vždyť Keira hrála zabijáka ve filmu Domino a taky něžnou krásku v romantickém filmu Pýcha a předsudek... *13*
-
je skvělá
je to hrozně skvělá herečka!ale taky pěkně z pívá *8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Lidi viděli jste třeba nějaké jiné filmy než jenom Moderní Popelku a Italské prázdniny?Já jsem viděla i Nikdy to nevzdávej a taky Pan Božský a bylo to fakt super, i když Nikdy to nevzdávej byl smutný, ale dobrý film.A ta písnička je krásná. *4* *4*
-
nananana
Hilary je super!!!!!!!!!! ahlavne jeji filmy napr. italske prazdniny nebo moderni popelka *1*