Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak dost

Hillary Duff je podle mého názoru velmi dobrá herečka. *4* Uznávám,že nemá na každou roli,ale to nikdo... *16* Myslíte si,že herečka,která se hodí do každáho podělanýho hororu by mohla hrát v romantické komedii?!Co je to za nesmysl?! *5* Herečka,který se každej lekne jenom,kdzž ji uvidí přece nemůže hrát romantickou holku!!! *8* A je zase naopak jasný,že priceznička vystřižená z romantické komedie nemůže hrát nějakýho vraždícího imbecila. Takže můj názor zní,že Hill je skvělá herečka.Viděla jsem pár jejích filmů a jsou fakt výborný!!! *4*
  • *1* *3* *3* HILARY JE NEJ NEJ NEJ NEJ HEREČKA NA SVĚTĚ HNED PO CAMERON DAZ
  • Hilary Duff

Je to fajn zpěvačka i herečka *4* *1* *1* *1* *1* *1* fakt nechápu kdo ji nesnáší!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Je nahodou super a hraje dobre *5*
  • Proč jsem vůbec lezete,když ji nesnášíte!!! *5* *5* *5* *16* *16* *16*
  • kráááááva

Já jí nemůžu ani vystát a vy, co jí tak žerete a věříte těm jejím kravinám, že je panna atd., jste pěkně naivní...Samo chápu, že každýmu se líbí někdo jinej..BOHUŽel, ale i BOHUDÍK *13*
  • je super *1*
  • ahoj všichni napište mi kdo taky zbožňuje Hilary tak jako já !! odepíšu všem, můj e-mail:ridgebacka@seznam.cz
  • pro anonymku:se divíš že ji nesnášíme?dyť jí všechny závidíme že klofla Joela!!! *10* *9*
  • a ještě něco.uznávám že je hezká a docela dobře zpívá.neposlouchám pop takže se mi její písničky nelíbí ale chápu že vám může líbit!i do těch romantických slaďáků se se svou vizáží skvěle hodí.takovéhle role jí jdou.ale lidi buďte soudní!na jinou roli než je nějaká sladká holčina v romantickém filmu prostě nemá!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit