Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Lucku:ty si fakt myslíš že by Hilary měla na každou roli?já jen že jsem ji viděla jen v samých romantických dpojácích.je to dost průměrná herečka a nedá se rozhodně říct že by její herecký výkon byl strhující!myslíš že my měla třeba na roli keiry Knightly thrilleru Domino?(s tím svým sladkým xichtíkem těžko)nebo vážně věříš že by zvládla roli Natalie Portman ve filmu V jako Vendetta?pochybuju že by si taková fiflena kvůli flmu oholila hlavu!Keira a Nat you kvalitní úspěšné a skvělé herečky.ty by zvládly každou roli.ale hil bude navždy zaškatulkovaná jakoSlaďounká holčička!a s jejím"talentem"nemůže očekávat kvalitní role natož tak nějaké úspěchy!!! *13* *13* *13*
  • je moc moc moc moc užasná zbožnuju jí a chtěla bych se sní seznámit moc *4* *4*
  • jeste neco

nemate od ni vsechny CD? moc byste mi pomohli od Sante Clause prosim *4* *8* ivca101@seznam.cz
  • me se libi

me se moc libi Hilary Duff a moc jestli mate novinky tak me je poslete na E-MAIL: ivca101@seznam.cz dekuji predem a nezapomen te na me OK? *4*
  • SUPERR

HILARY DUFF JE SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER !!! A NEJLEPŠÍ!
  • HILARY JE SKVĚLÁ ZPĚVAČKA.NEJRADŠI BYCH TY LIDI,KTEŘÍ PÍŠOU,ŽE JE P*** ROZMLÁTILA BYCH JIM HUBU!!!CHVÁLÍM LIDI,KTEŘÍ PÍŠOU,ŽE JE SKVĚLÁ!!! *5* *5* *8* *14* *4* *5*
  • lidi na diskusi Good Charlotte Hilary Duff tam nikdo nesnasi. *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5*
  • Je to úplně super zpěvačka a super herečka, dokáže zahrát jakoukoli roli. *3* *1* *4* *8* *8*
  • NIKDO NA SVĚTĚ SE JÍ NEVYROVNÁ, MÁ SUPER PÍSNIČKY, FILMY A JEŠTĚ LEPŠÍ VIDEOKLIPY. *4* *16* *16*
  • JE TO FAKT BOŽÍ ZPĚVAČKA I HEREČKA NEJRADŠI MÁM TYTO FILMY: ITALSKÉ PRÁZDNINY, MODERNÍ POPELKA, 12 DO TUCTU 2. *15* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit