-
Re: ahoj
já mám taky zájem o ty fotky.pokud ještě nějáké máš *1* *1* *1* *15* -
Re: Výzva!!!
hele to není zas tak blbej nápad, taky jsem o tom přemýšlela... -
Wooooooow
Tak tj fakt kost:) boha..opravdu nádherná ženská*SLINT**14**14**14**14* -
Re: ahoj
Jo mám zájem, napiš na e-mail. -
ahoj
Nevíte lidi o nějaký supr stránce o Holly?? předem dík! -
ahoj
ahoj lidi mám doma pár fotek s podpisem čarodějek..jestli někdo má zájem pište *4* -
EMAIL
Ahojte chci vás poprosit jestli někdo nemá email na Holly.Prosím kdo má tak napište.Díky moc. *4* -
Re: Re: Holly
to určitě ne ! -
Re: Holly
ahojky prosimte nevis jestly mela otce cecha?
*9* -
Holly
moje nejoblíbenější herečka *15* ,mám jí moc ráda *14* ,v čarodějkách byla taková pohodová...prostě super ženská *3* -
-
1800
-
8.serie
Ahojte vsichni, Holly je super v Carodejkach, mám i novou osmou serii celou.Kdyby nekdo mel zajem tak treba muzeme vymenit za neco.Kdyz tak piste na icq 300-053-429 nebo na meil. =) -
holly marie combs je skvela v carodejniciach... raz by som sa s nou chcel stretnut.aj som jej pisal cez e-mail asi tak predvcerom.. *4* je super...
-
Je to prostě kočka
Neboj na webík se určitě juknu, protože i já seriál Čarodějky žeru *14* *1* -
Holly is the Best
Holly je nejnejnejnej herecka a postava z carodejek je super moc ji fandim ;) juknete s e na blog o charmed www.charmedwebik.blog.cz ;) *14* *16* *14* -
Holi je 1!
Holy je super herečka! *1* -
Holy je prostě super!!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
Jsi super herečka!!!!!!!!!!!!!!!! A proto jsi u mě jednička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *3* *4*
-
mam ji rada
mam ji rada.protoze se mi zda strasne mila..samozdrejme ji naznam..ale tak na me pusobi:-).. taky mozna proto ze jsem o jedinej centimetr vetsi!!:-)..A to uz je co rict!!Mej te se hezky!!