-
PIPIR JE NEJ
Piper je nej z carozejek jsem fakt jimi posedla kdyz nevidim jeden dil jsem s toho hotova a skoro brecim libi se mi hrozne taky CHRIS a Phoebe CHARMED JSOU NEJ NEJ NEJ.......... -
Holly (Piper) je moje nej kamoska
- -
mmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllluuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuu PIPI-HOLLYNKU PAC A PUSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hollynka
Je super z seriálu charmed je prostě nej nej nej nej a k Brianovi Krausovi by se hodila i v normálním životě -
Charmed
Piper Halliwell -
Hello friend I am very like!!!!!!!!!!!!!=)))))))
-
Miluju Holly
Ahoj Holly seriál čarodějky je skvělej ale ty jsi nej nej nej nej nejhezčí žena na světě v počítači mám moc moc moc moc tvejch fotek miluju tě -
čus
ahoj piper je bezva -
zadna zajimavost
kuk:0) -
Supr
Ahoooj!!!! Holly je moooc krasna herecka a v Carodejkach ji mam nejradsi!!!! Mimochodem s tim briskem ji to moc slusi...:) -
holly
je nej!!!!!!!!!!!!!!zboznuju ji!! -
čarodějky
znám Holly pouze z čarodějek a příde mi hodně sympatická a přirozená -
Samá chvála
Ahoj Holly!Jsi úplně nejlepší herečka a v Charmed jsi prostě skvělá.Doufám, že už se také dočkáme 8.série.Jo a musim dodat máš fakt super tetování!!!!!!!!Mohl by mi prosím někdo poradit, jak získat podepsanou fotku Charmed? Prosím pište mi na mail tomsladek@seznam.cz a jo kdyby měl někdo nějaký perektní foto nebo videa¨, tak prosím posílejte.A kdo by něco chtěl animace s jejím schopnostmi, tak mi taky napište, věřim, že nebudete sklamáni!!!!!!!! -
Charmed
Holly jsi moje nejoblíbenější herečka! Jsi znich nejhezčí! -
Charmed
Holly jsy doopravdy čarodějka? -
Holly je nej!!
Holly je moooooooooooooooc super herečka, je krásná, skvělá! Mam jí nejradši ze všech hereček na celym světě a přeju jí do života mooooc štěstí! -
you are the best
-
You´re great..
Hello, my name is Tereza. You my favourite actress and I really like you. I think you are very beautiful woman and you´re GREAT!!!!:0) -
Hallo Holly...
...how are you???Interest would me, what you have feelings from starting serail story witches. You should like Shannen Doherty???me look like contrary. Is truth, that friend with Alyssa Milano? Will naw wind or wind some film? I have you like. Are my favourite actress and much root. Have a good time... Hi your Veronica -
AHOJ HOLLY PROSÍM NAPIŠ NA MOJÍ E-MAILOVOU ADRESU