-
Holly je prostě boží *4*
-
Holly
Holly je skvela herecka dobra mazelka,matka... neda sa povedat v com vsetkom je skvela *14* *4* *3* -
Holly je super
Holly je moc dobrá líbí se mi v seriálu čarodějky.Je super. *3* -
nachápu proc se tu nekdo vydava za holly - co by tu delala?? Jako by nemela lepsi praci!! A vase anglictina je taky dost uboha!!
-
Holly is the best
Holly je prostě nejlepší a je mým velkým vzorem.....čarodějky jsou super a těším se na její nový seriál! *4* -
Hi
I am Holly Marie Combs,i´ve got czech vocabulary.I´m at Prague,at Czech republic.Prague is beautiful city!Hi *4* -
Hi!
I am Holly Marie Combs,i have czech vocabulary :-),who have got my photo in computer?I´m now at czech republic and it at Prague,it is beautiful city!Hi,everybody! *4* -
Holly Marie Combs - Charmed
*4* Holly je nejlepší v seriálu Charmed v tomto článku mluvím i samozřejmě o Alysse , Rose a zamozdřejmě Kaley a Shannen . Holly je Piper , Alyssa je Phoebe , Rose je Paige , Kaley je Billie , Shannen je Prue . Pozdravuji všechny Charmed čarodějky , Ahoj Kristýna -
She´s the one!
Ahojky. Holly je ten nejúžasnější človíček, kterého znám. Samozřejmě kromě rodiny :o) Je to skvělá herečka, žena, matka, dcera..Je to opravdu velmi nadaná žena a moc jí přeju aby Finley, David a Holly zůstali moc šťastní! Miluju Holly jako nikdo na světě, prostě bez ní nemůžu být. (www.blog.lide.cz/Pipi.Halliwell) *14* *14* -
Super fotečky!
-
Mám čarodějky moc ráda.jenomže už zkončily a to je velká tragédie!!!Nesnáším když nějaký můj oblíbený seryál skončí!Proč se nevýsílají i ostatní série?!?!?! *16* *5* *8* *13*
-
Holly
Holly je čupr baba *1* -
holly je best\'!!!!
Já prostě strašně zbožnuju Holly alias Piper. Je prostě úžasná. Hodně lidí mi říká že se někdy chovám jako piper, že mám stejný obličeje,stejně mluvím a mám stejný cíle!!! Že jsem skoro její kopie!!! Ježiš je tak úžasná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* -
please
please you for one fotky to attest -
ptaní
hello Holly.how are you *3* -
miluju carodejky! strasne bych se chtela s piper setkat a mit jeji autogram. chystám se ji napsat o fotku s podpisem. pápuš a pište něco *14*
-
Piperka je nejlepší moje zlatíčko moc bych se s ní chtěla setkat
-
piper
piper (holly marie combs )je nejlepší z čarodějek ! ! ! -
blabla
Čarodějky sou úplně nejlepší seriál!!Piper a Leo´by byli skvělej pár i ve skutečnosti:)Chris je taky krásnej -
Holly je ta nejlepí herečka, co znám. Je skvělá - krásná, chytrá, umí to. Je skvělou matkou pro Finleyho a skvělou manelkou pro Davida. Má váně těstí, e narazil na Holly. Miluju ji, jako herečku. Je prostě SKVĚLÁ a říkám vám, lepí těko najdete. JE PŘÍMO MAGIC! :)