Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbačka

koukněte líbačka http://www.tv.com/video/15354/the-i tch?o=tv&tag=personspace;video;thum b *14*
  • xxspartankaxx

Verča

Hele holky já mam melodii dr House a jsem s toho celá natěšená *1* *1* *1* *1*
    • pavllinka

Re: Verča

jéé a pošleš mi ji prosím??? smutně koukám... jsem ji sháněla jak dlouho
  • xxspartankaxx

Verča

Ahojky lidičky,víte votom že Theerten je lesba.A Hugh na to příde já tam přidam video kde to uvidíte ale než to najdu tak to bude taky nějakou dobu trvat já vam dam vědět až to tam bude *4*
    • roslin.l

spoiler - je bisexuální
  • aannddrreejjkka

andrujenka

no hughíček je stršně správnej má krásné očiška krásnej hlas je sexy a staršně se mi líbí když má černou košili v ní vypadá strašně sexy *14* je prostě úžasnej chlapík mam tě ráda hughíčku a vždycky tě budu mít ráda nikdy na tebe nezapomenu mtmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmr *3* *14* *4* *14* *14*
    • Re: andrujenka

Proboha, to je příšerný slovní průjem tohleto. Hughíček ? očiška ? nikdy na tebe nezapomenu ? Kolik ti holka je - dvanáct? Některým pisatelům by se měl přístup na internet zakázat, protože některým čtenářům by ty jejich výplody mohly přivodit újmu na zdraví.
      • aannddrreejjkka

Re: Re: andrujenka

no koukni se nahoru lepší:D
      • aannddrreejjkka

a jestli si to nepochpila tak takhle jak to řikam tak to myslim ze srandy víš a kolik je tobě?
      • aannddrreejjkka

to máš pravdu no jako třeba tobě vit:) a je mi 13 o jedno ses sekla:) ale ty to asi nepochopíš nikdy
        • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: andrujenka

co dělaj fanynky když ho mají rádi a co sem lezeš když chceš někaho opruzovat napiš si svůj názor k němu a já taky nic nebudu řikat tak kdybys byla tak hodná tak neopruzuj jo a jestli budeš tak to seš velmi tupá holčička
          • Re: Re: Re: Re: andrujenka

Já sem nevlezla abych někoho opruzovala, nýbrž proto že jsem také Hughova fanynka. Pokud se někdy podíváš na jiná diskuzní fóra tak zjistíš, že jeho fanynky povětšinou diskutují inteligentně, a bez toho aby prznily jeho jméno nebo používaly trapné zdrobněliny - se divím žes taky nenapsala, že ho mocinky lávinkuješ - oblíbené to sousloví vaší generace.

A je fakt hodně vtipné, když mně říká třináctiletý spratek, že jsem tupá holčička *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

to xxspartankaxx:
              Já se nehadam. Já už mám jenom po krk tohohle stylu psaní. Snad neni tak tezke misto hughíček napsat normalne Hugh, místo očiška oči (nebo aspon očička) atd. A nejsem jediná komu to vadí - jen at si dotycna zkusi timto stylem neco napsat napr. do diskuze o Houseovi na lide.cz (nebo nedej boze na lopuch ci lapiduch) a uvidi. Tam uz takhle pisici exoty poslali nastesti davno nekam.
            • Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

*1* *1* *14* Jak typicke - dojdou argumenty, tak se zacne s nadavkama. A pak kdo tu je neinteligentni. (Ehmm jen tak pro zajimavost - dle jakeho kriteria hodnotis mou inteligenci ? *4* )
            • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

Jo jasně a co tet děláš opruzuješ,takže laskavě drž tu tvojí starou držku ty si byla taky třináctiletej spratek.A hled si s výho a nechci se s takovym neinteligentním tvorem hádat.
            • xxspartankaxx

Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

Holky nehádejte se obě ste Hughovo faninky tak co no *1*
  • maki11

;-)

No,Hugh Laurie je fakt hrozně charismatickej a nadanej herec,zpěvák i spisovatel.Role House mu fakt sedla a vsadím se že to ještě dlouho bude jeho životní role.Třeba takovej Zack Efron je proti němu maličkatá muška která si jen zahrála ve třevh filmech...
  • xxspartankaxx

Hughíček

Ahojky lidičky jak se máte? *1*
    • roslin.l

Re: Hughíček

Bylo to i horší!
  • polemika

Nesouhlasím tak úplně s uživatelem nikínkou, nedá se říct, že Hugh je krásný (myslím vzhledově), ale je to obrovský sympaťák a nezaměnitelná osobnost, vyzařuje něco, co ho dělá vnitřně krásným. Znám mnoho krásných lidí na pohled, i některých tzv. VIP a jak promluví, je konec. Hugh je velmi přitažlivý jako chlap.

Uživatel roslin.l se pozastavuje nad jeho povahovými rysy. Nediv se, je to blíženec, dokonce narozený ve stejný den jako já. U blíženců se perou uvnitř dvě osobnosti, jedna mnohdy táhne čehí a druhá hot, takže jsme z toho často úplně "vybzíkaní" a vede to k nerozhodnosti, kterému vnitřnímu hlasu vyhovět. S tím bohužel my blíženci nic nenaděláme.
    • roslin.l

Re: polemika

Pro mě je Hugh chodící přetékající charisma a to ho dělá úžasným.
      PS: Díky za vysvětlení. V horoskopech se moc nevyznám. Blížence asi nepochopím, protože jsem vodnář.
    • Re: polemika

no, já si myslím, že každej má svůj vlastní názor a mě stejně jako "nikínce" Hugh připadá krásnej i vzhledově. Je dokonalá osobnost a k tomu je i krásnej! Ale je pravda, že za mlada tak krásnej nebyl... No, každej má prostě svůj názor-tobě se líbí jako osobnost, jiným se líbí jak vypadá a někomu se třeba nelíbí vůbec...
  • hanytanny1

kuk :)))

chjoooo ty krásné modré oči no božíííí *5* *14* *9*
  • xxspartankaxx

Verča

Ahojky lidičky nevíte kdo dabuje Hausíka toho rostomilího chlapíka:D *1* *1* pls odepište kdo víte
    • roslin.l

- Martin Stránský http://www.doktorhouse.net/komentar .htm?id=522&cc
      • xxspartankaxx

Re: Re: Verča

děkuji moc
  • nikolkarybackova

Nikolka alias Jenny

Hugh Laurie je skvělej. Já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit