Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hugh

Čím je starší tím je krásnější a víc sexy! Je perfektní...bylo by nádherný být aspoň na chvíli s ním... *14*
  • Stránka

Kuknite stránku o Hughíkovi www.hugh-laurie.szm.sk *14* *14*
  • The gunn seller

Právě sem dočetla Hughovu knížku The gun seller (Obchodník se smrtí), perfektní...on je fakt úžasněj *14*
    • kyra123

Re: The gunn seller

Plně souhlasím. Nemám ji teda dočtenou až do konce ale zatím jako super *3* *14* *5* *4* ...vřele doporučuju všem *1*
  • Prosím prosím!!!

Nevíte někdo prosím, kolik stojí poštovné z USA? Chtěla bych si totiž objednat tričko "EVERYBODY LIES", ale nevím, kolik tak může dělat poštovný... Děkuju moc! *1*
    • nikolkarybackova

Re: Prosím prosím!!!

Taky bych si chtěla objednat tričko z USA, Dr. House, ale poštovný je prej v docela dobrý ceně. Kdybys něco zjistila tak prosím napiš. Dík
  • Hugh Laurie

pokud chcete vidět Hugh Laurieho o trošku mladšího koukněte se na youtube a zadejte tam tenhle odkaz :Hugh Laurie and Stephen Fry singing 5 songs je to fakt super video plné zábavy stojí to za to !! *1*
  • Hugh Laurie

No já bych byla radči kdyby chodil s Cameronovou,ale ona umře takže pak už je tu akorát Stacy,ale ta má marka a pak ještě Cuddy ale ta ho nesnáší tak snad se najde někdo jinej i když já si myslím že on miloval Cameronovou.
    • prisera

Re: Hugh Laurie//cože?

cameronová umře jo?! *9* *9*
      • gunny

Re: Re: Hugh Laurie//cože?

koukni se na youtube a zadej tam:
        Cameron is death: What House will do?...
        a uvidíš v překladu to znamená cameronová umře.Co House udělá ??
        *5
        • Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?

Nesmíš všemu věřit *1*
        • roslin.l

Re: Re: Re: Hugh Laurie//cože?

Radostně si povyskočí. Ne to bylo fakt hnusný. Omlouvám se.
      • roslin.l

Re: Re: Hugh Laurie//cože?

Přestaňte s tím umíraním. Kde jste to proboha slyšeli????? Koukněte na normálni webovky a zjístite, že Cameron je naživu. A zatím se nikde neobjevila zpráva, že by tato slaďoučka postava měla zmizet ze seriálu. *14*
        I když pravda ve čtvrté serii se zatím skoro neobjevuje a mně to vůbec nevadí. Nováčci jsou fajn a nej postavy jsou House, Wilsona a Cuddy.
  • krasavec

Je prostě úúúúúúúúúúúúúžasnej!! !!! *5* *5* *5*
  • roslin.l

Osobnost

Hugh je Osobnost s velkým O. Nevím jestli bych chtěla být s ním v nějaké přízni, nebo ho mít za muže, jeho povahu neznám. Jedno vím jistě chtěla bych se s ním setkat a vézt asi hodinový rozhovor. Myslím, že je jedna z nejnadanějších bytostí. Ne nadarmo byl vyhlášen nejvšestrannějším umělcem. Jinak, co se týče povahových rysů, tak z některých rozhovorů vyplynulo, že má sklon k sebepodceňování, což nechápu, a trpí depresemi. *7*
  • ronaldinho331

prosba

ahoj mužete vseci kliknout na tento odkaz http://cz.buildstate.net/stat.php?n ick=tomikovice kliknete a mužete hned vypnout dekuji pridate my timto obyvatele http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=tomikovice
  • hammi

Hugh

Je to krásný chlap má karásnýnodrý oči je prostě k nakousnutí. Ještě bych si přála ho osobně poznat. *9*
    • aannddrreejjkka

Re: Hugh

jj tak to máš pravdu škoda že to neni můj táta nebo ale i můj přítel kdyby mě třeba bylo 40 ach jo:D
      • hammi

Re: Re: Hugh

HELE ON JEŠTĚ MÁ 17 A 20 SYNA JEDNOHO BYCH CHTĚLA
        • katetit

Re: Re: Re: Hugh

A jeden z nich je i docela hezkej.
          • Re: Re: Re: Re: Hugh

Prosím, kde jsou k vidění ti synátoři? Viděla jsem jen jednoho, ale ten nic moc. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit