Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolik mu vlastně je...

jak jsi to jako zjistila na mobilu? A v jakým blbým časopise napsali takovou sračku??? Hughovi je 49!!!!!!!!!
    • aannddrreejjkka

Re: kolik mu vlastně je...

to je jedno nelam si stim hlavu třeba si to najdi na internetu *3*
  • ewulekom

Tak sorry!!

Já to nemyslela zle staroch sem řekla jen obrazně a nemyslela sem že si to říkala ... ale když mu je 52 tak proč tady na osobnostech v profilu má napsaný 49 ??? *7* to je nějaký divný nemyslíš ?? a jak víš že mu je 52 ??
    • xxspartankaxx

Re: Tak sorry!!

protože sem to zjistila na mobilu víš a bylo to v časopisu *3*
    • Re: Tak sorry!!

Je mu 49. Nevim kde kdo prisel na 52 - ale kazdopadne nema pravdu.
  • hugh

jsme se vsadili s kamarady pls jak se vyslovuje jeho jmeno hugh . prosim odepiste diky
    • intoska

Re: hugh

nevěř andrejce nebo komu vyslovuje se hjů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *13*
    • kyra123

Re: hugh

vyslovuje se to "Hjů" *3*
      • Re: Re: hugh

Presne takhle jsme se taky dohadovali jestli je to hač,hjů.hak atd... *3* kazdej ma svuj nazor a nikdo to presne nevi
        • Re: Re: Re: hugh

to mě poser, prej "hač" *1* *1* *1*
        • kyra123

Re: Re: Re: hugh

Já sem to slyšela na jednom videu z nějakýho pořadu kde Hugh vystupoval a tam to říkali "Hjů" tak to bude asi tak. Ale tak je klidně možný že se to dá více způsoby i když to je asi blbost *1*
          • Re: Re: Re: Re: hugh

jj to Hjů je správně a vice zpusoby se to urcite vyslovovat neda:)) (leda mozna ve francii mu to jmeno przni kdyz tam nevyslovuji H)
            • mishullka.kikinka

Re: Re: Re: Re: Re: hugh

JJ...správně je to "HJŮ"... a tím sem si jistá..=)
            • karinlxviii

Re: Re: Re: Re: Re: hugh

že by to ve francii bylo "jů":-D
  • aannddrreejjkka

andísek14

je prostě skvělej tže holky??? *3* *14*
  • haus

haus je moc starej(je mu 50let) *10* ,Cheiss je hezčí a hlavně mladší(je mu30)*14* *14*
    • nik011

Re: haus

ä koho to zajima
    • Re: haus

Sim tě House je krásnej! *13* *13* i Jennifer Morrison o nem prohlásila že je SEXY! *14* *14* *14*
    • Re: haus

Aj keď bude mať 60, tak bude sympatický fešák *14* *14*
      • maki11

Re: Re: haus

6O?Seš normální?
        • Re: Re: Re: haus

a proc by nemohl byt HL v 60 fesak? jsou herci kteri vypadali dobre jeste v 70 *3* ale tobe je jenom 13 - ty to jeste nemuzes tak dobre chapat *4*
    • aannddrreejjkka

Re: haus

kdyžtak housovi není 50 ale 52 víš a vůbec na to nevypadá a chejs je taky hezkej no a hous má hezčí očiška *5* *3*
      • Re: Re: haus

Chase je můj nejmilovanějšinkatej, ale tvrdit, že je Housík starej, je fakt uhozený... je vyzrálej... nedokážu si představit House mladšího. Jeho věk k jeho roli patří
      • ewulekom

Re: Re: haus

house myslíte jako postavu v seriálu??? ale jestli myslíte toho herce tak ten herec Hugh má 49 tak z něho laskavě nedělejte starocha !!!!!!!!!!
        • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: haus

a taky z něho vůbec starocha nedělam řikala sem to snad neřikala tak mi laskavě neřikej jestli sem mu řikala že je starej!!!!!! *8*
        • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: haus

ne je mu je 52 *3*
  • kyra123

Hugh=House

No musím říct že má fakt luxusní oči *14* *3* ...člověk by do nich koukal hodiny. Ale jinak musím říct že role Dr.House je jeho nejlepší. House je jednička *14* *14*
  • monnyska

Zdá se mi

myslím si že hrál ještě v sám doma ... toho vysokýho zloděje ... *7*
    • vasok

Re: Zdá se mi

si děláš srandu??....toho hrál Daniel Stern( http://www.osobnosti.cz/daniel-ster n.php )...nejdřiv uvažuj a potom tu měco piš *13*
    • kyra123

Re: Zdá se mi

ahoj, to nehrál on ale hrál zloděje ve 101 dalmatýnech *4*
      • vasok

Re: Re: Zdá se mi

no tak to jsou teda bliky....vždyť to máš napsané ve filmografii *8*
  • terezxd

Hugh

Hugh je prostě nejlepší chlap na světě....krásný oči, vtipnej, sexy, přirozenej..... *4* *14* *14* ....je prostě skvělej....a house je proti němu úplně obyčejná osoba....
  • Dr. House *In love*

Ahoj, můžete mi někdo kdo ste už viděl nebo někde četl obsahy dalších sérií s kym House doopravdy bude? Děsně byhc si přála aby se vrátila Stacy, ale s Cuddy by to bylo takový přirozený....děsně slouho se znaj a má s nim fakt trpělivost:D Já bych ho asi zabila:D
    • ewulekom

Re: Dr. House *In love*

ahojky tadyk máš super stránku www.drhouse.cz najdeš tam všechno ... jen ti asik musím oznámit že Stacy už se nejspíš nevrátí...
      • Re: Re: Dr. House *In love*

Škoda, stejně díky :)
  • xxspartankaxx

Verča

Hugh Laurie má nádherné oči mam ho mocinky ráda a jak ho postřelí chudinka moje malá *14* asi budu brečet no miluju ho a na tom se nic nezmění nemůžu se dočkat dalšího dílu papa *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit