-
kolik mu vlastně je...
jak jsi to jako zjistila na mobilu? A v jakým blbým časopise napsali takovou sračku??? Hughovi je 49!!!!!!!!! -
-
Re: kolik mu vlastně je...
to je jedno nelam si stim hlavu třeba si to najdi na internetu *3*
-
-
Tak sorry!!
Já to nemyslela zle staroch sem řekla jen obrazně a nemyslela sem že si to říkala ... ale když mu je 52 tak proč tady na osobnostech v profilu má napsaný 49 ??? *7* to je nějaký divný nemyslíš ?? a jak víš že mu je 52 ?? -
-
Re: Tak sorry!!
protože sem to zjistila na mobilu víš a bylo to v časopisu *3* -
Re: Tak sorry!!
Je mu 49. Nevim kde kdo prisel na 52 - ale kazdopadne nema pravdu.
-
-
hugh
jsme se vsadili s kamarady pls jak se vyslovuje jeho jmeno hugh . prosim odepiste diky -
-
Re: hugh
nevěř andrejce nebo komu vyslovuje se hjů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *13* -
Re: hugh
vyslovuje se to "Hjů" *3* -
-
Re: Re: hugh
Presne takhle jsme se taky dohadovali jestli je to hač,hjů.hak atd... *3* kazdej ma svuj nazor a nikdo to presne nevi -
-
Re: Re: Re: hugh
to mě poser, prej "hač" *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: hugh
Já sem to slyšela na jednom videu z nějakýho pořadu kde Hugh vystupoval a tam to říkali "Hjů" tak to bude asi tak. Ale tak je klidně možný že se to dá více způsoby i když to je asi blbost *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hugh
jj to Hjů je správně a vice zpusoby se to urcite vyslovovat neda:)) (leda mozna ve francii mu to jmeno przni kdyz tam nevyslovuji H) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hugh
JJ...správně je to "HJŮ"... a tím sem si jistá..=) -
Re: Re: Re: Re: Re: hugh
že by to ve francii bylo "jů":-D
-
-
-
-
-
-
andísek14
je prostě skvělej tže holky??? *3* *14* -
haus
haus je moc starej(je mu 50let) *10* ,Cheiss je hezčí a hlavně mladší(je mu30)*14* *14* -
-
Re: haus
ä koho to zajima -
Sim tě House je krásnej! *13* *13* i Jennifer Morrison o nem prohlásila že je SEXY! *14* *14* *14* -
Aj keď bude mať 60, tak bude sympatický fešák *14* *14* -
-
Re: Re: haus
6O?Seš normální? -
-
Re: Re: Re: haus
a proc by nemohl byt HL v 60 fesak? jsou herci kteri vypadali dobre jeste v 70 *3* ale tobe je jenom 13 - ty to jeste nemuzes tak dobre chapat *4*
-
-
-
kdyžtak housovi není 50 ale 52 víš a vůbec na to nevypadá a chejs je taky hezkej no a hous má hezčí očiška *5* *3* -
-
Chase je můj nejmilovanějšinkatej, ale tvrdit, že je Housík starej, je fakt uhozený... je vyzrálej... nedokážu si představit House mladšího. Jeho věk k jeho roli patří -
house myslíte jako postavu v seriálu??? ale jestli myslíte toho herce tak ten herec Hugh má 49 tak z něho laskavě nedělejte starocha !!!!!!!!!! -
-
a taky z něho vůbec starocha nedělam řikala sem to snad neřikala tak mi laskavě neřikej jestli sem mu řikala že je starej!!!!!! *8* -
ne je mu je 52 *3*
-
-
-
-
Hugh=House
No musím říct že má fakt luxusní oči *14* *3* ...člověk by do nich koukal hodiny. Ale jinak musím říct že role Dr.House je jeho nejlepší. House je jednička *14* *14* -
Zdá se mi
myslím si že hrál ještě v sám doma ... toho vysokýho zloděje ... *7* -
-
Re: Zdá se mi
si děláš srandu??....toho hrál Daniel Stern( http://www.osobnosti.cz/daniel-ster n.php )...nejdřiv uvažuj a potom tu měco piš *13* -
Re: Zdá se mi
ahoj, to nehrál on ale hrál zloděje ve 101 dalmatýnech *4* -
-
Re: Re: Zdá se mi
no tak to jsou teda bliky....vždyť to máš napsané ve filmografii *8*
-
-
-
Hugh
Hugh je prostě nejlepší chlap na světě....krásný oči, vtipnej, sexy, přirozenej..... *4* *14* *14* ....je prostě skvělej....a house je proti němu úplně obyčejná osoba.... -
Dr. House *In love*
Ahoj, můžete mi někdo kdo ste už viděl nebo někde četl obsahy dalších sérií s kym House doopravdy bude? Děsně byhc si přála aby se vrátila Stacy, ale s Cuddy by to bylo takový přirozený....děsně slouho se znaj a má s nim fakt trpělivost:D Já bych ho asi zabila:D -
-
Re: Dr. House *In love*
ahojky tadyk máš super stránku www.drhouse.cz najdeš tam všechno ... jen ti asik musím oznámit že Stacy už se nejspíš nevrátí... -
-
Re: Re: Dr. House *In love*
Škoda, stejně díky :)
-
-
-
Verča
Hugh Laurie má nádherné oči mam ho mocinky ráda a jak ho postřelí chudinka moje malá *14* asi budu brečet no miluju ho a na tom se nic nezmění nemůžu se dočkat dalšího dílu papa *14* *14* *3*