-
HUGH!!!
Hugh Laurie is the most beautiful and the sexiest man in the world!!! *7* -
Andynka
no housík já ho prostě miluju moc ho miluju moc moc mocinky a ty jeho roztomilý ksichtíky ty nemaj cenu je prostě bombovej sem ráda že on existuje myslim si že tolik chlapů jako on neni tak hodně si prostě božskej lovíček mam tě mocinky ráda housíku můj *3* *14* *14* *1* -
-
Re: Andynka
Stačilo pouze napsat, že Vám chutná:-) - to byla jenom sranda:-) je totiž vážně úžasný, hezký. To strniště mu fakt sekne a jeho léta mu vůbec neubírají na jeho kouzlu - naopak. -
-
Re: Re: Andynka
je.. krásnej a prostě úžasnej.. a.. sexi :D
-
-
-
jj
já House taky miluju a mamka a kámošky taky je skvělej *14* *14* -
House
ona řekne Chaseovi že miluje House *1* *14* *14* Ale já House taky miluju *14* *14* *14* -
House
ale on přece bude s tou Cameronovou nebo nee??Teď to nechápu *1* -
-
Re: House
Haus s Cameronovou nebude(mysliš spát?) *1* Cameronová sice miluje Hause (a není v tom zdaka sama),ale spát bude s Chasem, ten taky ujde *1* -
-
Re: Re: House
Kdo ještě miluje House? -
-
Re: Re: Re: House
To je otázka *15* My všechny ho tu milujeme !!!!!!!!! Si myslím, ty né ? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: House
To nejspíš jo, ale jsme trošku v nevýhodě oproti Cameronové - a to je mrzuté, že? :-)
-
-
-
-
-
Húúúh
taky typek.. *5* *3* -
THE GUN SELLER
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás neví o tom, zda kniha The Gun Seller, který napsal Hugh Laurie (dr. House)a vydal ji v roku 96, vyšla i u nás v ČR - český překlad..?? Díky za odpověď. -
-
Re: THE GUN SELLER
Kniha má v překladu údajně vyjít na podzim letošního roku. -
-
Re: Re: THE GUN SELLER
Děkuji !
-
-
Re: THE GUN SELLER
V překladu má kniha údajně vyjít na podzim a to v nakladatelství XYZ - na tuto informaci jsem náhodou narazila na stránkách o H.L.
-
-
Doufáám.... !!!
Slyšela jsem, že prej v připravované 5. serii nebo už se natáčí no to nevím prostě scénáristi se zaměří tak v 6. díle na Cameronovou a Chase a prý v dalších dílech se budou zaměřovat na House a Cuddy !!! *14* *14* to mě potěšilo páč upe souhlasím s těmito kombinacemi !!!! ale nevím na kolik procent to je pravda -
Dr.House
je superní má všude super role ale v dr. Housevi je nej nej nej nejlepší.Jsi super herec hugh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
Dr.House
Je tak strašne sexy,že sa mi o ňom dosť často sníva *14* -
-
Re: Dr.House
...za masturbaci se nestyď *13* ...
-