Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polibek

Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje díl, ve kterém Cameronova políbila Hausíka*7*
    • roslin.l

Re: polibek

3x15 Half-Wit [Debílek].
      • Re: Re: polibek

Díky moc!
  • House

Já Hugha moc miluju *14* *14* ..Má nádherný modrý očíčka *1* a ty jeho hlášky *14* ..Je to nejkrásnější chlap! *14*
    • maki11

Re: House

Není to úplně moc krasavec ale tím jaký je a jak je charismatickej je fakt úžasnej!!!!Dívám se na každej díl House!!!
      *14* *14* A Cuddyová taky
      • Re: Re: House

Jo, všichni jsou tam úplně úžasní! *14* *1* jsem vždycky moc smutná, když nestihnu jeden díl *9* ..Ale snažím se *15* ..Taky Cameronová je dobrá *1* ..
  • luc_luc

_-_-_

Čím starší,tím hezčí *4* *5* ...
    • Re: _-_-_

Presne! Moje slová *14* *3*
      • prisera

Re: Re: _-_-_

jen počkejte až mu bude 80... ne... omlouvám se. hause musim vidět každej díl.. to prostě nejde jinak *15* ty jeho *8* hlášky *8* nemaj chybu *3* *1*
  • aannddrreejjkka

aník

ahojky lidi prosimvás nevítě kde bych shlédla dívka z ria děkuji a odpovídejte prosííím chci to vidět hraje tam hugh laurie děkuji mooooooc předtim *3*
    • Re: aník

girl from rio si muzes tak maximalne stahnout z netu - je to na torrentech. je to v angline a ceske titulky zatim myslim neexistujou
      • aannddrreejjkka

Re: Re: aník

tak jo no děkuji
  • Všeumel Laurie

Je to šikovný i sympatický chlap.Neříkám,žeje dokonalý,ale zvládne toho dost.Má zajímavý životopis a jako Dr.House je fine.
  • Obdivovatelka

By mě docela zajímalo, kdo píše scénář k Housovi, kdo vymýšlí ty hlášky a zápletky. *3*
    • Re: Obdivovatelka

mozna te to prekvapi, ale scenar k Housovi pise tym scenaristu - pokud chces konkretni jmena tak staci jenom pouzit google
    • xxspartankaxx

Re: Obdivovatelka

No to by mi taky zajímalo,ale asi to je ten kdo má fakt smysl pro humor *1*
  • xxspartankaxx

Verča

Je mi ho moooooc líto *9* *9* *9* *9* *9*
  • xxspartankaxx

Verča

Víte holky že strácí vlásky?
  • :)

Hugh je nejnádhernější, nejúžasnější, nejkrásnější, nejtalentovanější a nejvíc sexy chlap na světě. je perfektní, neodolatelne...a ty jeho nádherně modrý oči a úžasněj úsměv... *14*
  • intoska

housík

má bezva hlášky..............ironik jeden! *15* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit