-
Re: Re: Re: 5.řada
To souhlasím! Změna to je a dost pokrok Houseově životě. Teď v pondělí (včera) House dokonce Cuddyové šahel na prso a dal ji stůl co měla u své mámy doma. Nikdo o tom nevěděl jenom ona...měl to dobře promyšlené!!! on je super!!!!!!!!!!!!!!! Moc se vždy těším na další díl, hned po skončení dílu bych se klidně koukala na další!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE HOUSE -
Re: haus
ä koho to zajima -
Re: Re: Re: Re: Re: hugh
JJ...správně je to "HJŮ"... a tím sem si jistá..=) -
Re: Re: haus
Chase je můj nejmilovanějšinkatej, ale tvrdit, že je Housík starej, je fakt uhozený... je vyzrálej... nedokážu si představit House mladšího. Jeho věk k jeho roli patří -
Re: Konečně!!
já milujinečkám Chasíčka... mucinešky musinečky *14* *14* -
Re: Re: 5.řada
Třeba jak se teď House líbal s Cuddyovou, to je změna...
Jó, změna je život :D -
Re: Re: Re: Re: Re: 5.řada
xD nj... -
Talent
Několika slovy - geniální, nepopsatelný, nenahraditelný, talent, talent, talent.
Každé pondělí děkuji, že ho obsadili do role House. Díky moc!! -
hned v prvním!! -
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání, harry potter a spoustu dalších. Jsou hlavně z brava top dívky popkornu a tak...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka
*3* -
V jakym díle to bylo??? -
Re: 5.řada
jakých především??? -
5.řada
Nojo no pátá řada bude plná změn. -
Re: Re: Re: Re: 5.řada
úplně tě chápu!!!! asi bych se taky zbláznila kdych přišla o nej...herce akorát v mém případě to tak nehrozí, protože on by jen tak odejít nemohl když je o vlastně o ně!!!! -
jo, to už jsem se taky dozvěděla že se nějakým zázrakem vrátí...ta diskuse tam neni pro nic za nic *1*
Myslim že se prý vrátí na pohřbu Housova otce či co...nj, asi bych se zbláznila, kdybych přišla o nej herce *4* *3* -
Wilson se vrátí, sice nevím jakým zázrakem ani kdy, ale vrátí. A máš pravdu s tou větou, nikdy jsem neslyšela, že by House řekl že mu na tom přátelství záleží!!! ale že by Wilson zase řekl tohle tak to mě taky zaskočilo i věta House-Tvý přátelsví pro mě znamená víc -
Re: 5.řada
Tohle jsem psala na diskusi-
Jsem v šoku...Wilson odejde?!
některé věty: W - "Obětuješ život pacientky abych tu zůstal?
H - Tvý přátelství pro mě znamená víc..
Tohle bylo snad nejhezčí co kdy House řekl :))
W - už nejsme přátelé a nevím jestli jsme někdy byli...tak tohle mě zaskočilo
Hej a ta poradna Cuddyový xD!!Ježiš!
Jako Wilson vážně odchází jo?
*3* -
5.řada
Včera byl první díl 5.řady...bylo super ho zase vidět po 2 měsících!!!!! Od Wilsona dostal pořádnou bodnou ránu do srdce *9* chudáček!!!!!!! -
Dívka z ria
Nevíte prosím někdo kde by jsem se mohla podívat ne film Dívka z ria??? chtěla bych to moc vidět, ale nemůžu to nikde najít. Děkuji předem!...:-) -
Re: Konečně!!
já mám taky raději House *14* *14* *14* *14*