Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mooooooooooc Krásnej*14* a velkej sympaťák*14*! jenom škoda, že je tak starej *9*
  • Jo, v Černé zmiji hrál, ale vůbec jsem si to ze záčátku nemohla spojit, bo tam vypadá úplně jinak. Ale ta role v seriálu House m.d. mu fakt sedla, je fakt sexy. A na věku přece nezáleží v dnešní době *3*
  • seriál je fakt super, Hugh v této roli děsnej sympaťák,s ostatními tedy souhlasím *4*
  • Jo

Něco na něm je *14* *14* *1*
    • Re: Jo

Ne NĚCO ale VŠECHNO *14*
  • suproš

No,každopádně jedinečný seriál a k tomu tak vychytralý a sexy herec!koukám pořád! *14*
  • jestli o tom nevíte tak v pondělí v 20:05 jde na STV1 Dr.House takže dívat! *1*
    • jojojo

house už nechodí v pondelok ale v stredu na stv1
  • gunny

Hameron nebo Huddy ?

Všichni uvažuje te,no spíš chcete aby chodil s Cameronovou nebo s Cuddyovou,ale já si myslím že má pořád rád Stacy a i když se k němu nevrátí bude to pořád jeho životní láska. *3*
    • terezxd

Re: Hameron nebo Huddy ?

tjn, to určitě, copak si slepá??? cuddyová je samozřejmě jeho největší láska *3*
    • wendys

Re: Hameron nebo Huddy ?

Upřímě řečeno, jestli bude mít House vztah delší jak jednu noc, tak už to nebude ten starý House, kord jestli by měl vztah s někým z práce..... *5*
  • fotka

Ahoj lidi nevim jak vy ale mě se zdá že jedna ta fotka nesedí. je to ta 3 zhora uplne na pravo. možná se mi to jenom zdá ale myslim že je to ten co hrál v čarodějkách Coulea. tak zatim
  • **SPOILER**

**SPOILER** NEČTĚTE, POKUD SI NECHCETE ZKAZIT PŘEKVAPENÍ!!** *13*

Pokud jste zvědavci a nesledujete 5. sezónu a nevíte věci dopředu.., tak tady je co se stalo a stane.

S Amber nic nebude, protože ta na konci
    4. sezóny zemře. 4. sezóna skončí velmi dramaticky, ale na druhou stranu i příjemně pro příznivce Huddy vztahu, protože v posledním záběru se Cuddy House drží za ruku...v páté sezóně Wilson rezignuje, proč, to psát nebudu a s Housem nebude chtít mít nic společnýho, takže spolu vlastně nebudou asi první čtyři díly 5. série mluvit, ale pak se stane něco, co je dá dohromady - a to bude to smrt Housova otce. Také vše směřuje ke Cuddy/House "Huddy" vztahu a v šestém dílu se políbí. Ne "políbí" jako "políbí", ale opravdu to je romantický polibek, ale zatím se nic víc neudálo. V nejnovějším dílu, co právě vyšel, jsou takové menší náznaky, ale House a vztahy..to je něco...je to dost zajímavý..Pokud jste si to přečetli, vaše chyba *1* *13*
    • Re: **SPOILER**

Ono to zas takové tajemství není, jak to bude dál. Nedočkavci to už vyslídili. *1*
  • aannddrreejjkka

Verča

Ty jo a tet fakt je mu 49 nebo 50 nebo 52?Protože já jsem si to vypočítala a mě vyšlo 52 jako a tet fakt teda newim:DJinak se narodil 11.června 1959:Dtakže já newim ale myslim si že 52
    • Re: Verča

*15* Až zas budeš přemýšlet o věku(koukám, že naposledy jsi to řešila 6.9.2008) Tak se stačí podívat na hlavní stranu, tam to máš napsaný a nemusíš to počítat. *1*
    • Re: Verča

ehmm. a my uz snad mame rok 2011 ? *16* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit