Přejít na výpis diskuzí

Hugh Laurie

OSOBNOST 31.12.2006 
516 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aannddrreejjkka

andrujenka

no hughíček je stršně správnej má krásné očiška krásnej hlas je sexy a staršně se mi líbí když má černou košili v ní vypadá strašně sexy *14* je prostě úžasnej chlapík mam tě ráda hughíčku a vždycky tě budu mít ráda nikdy na tebe nezapomenu mtmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmr *3* *14* *4* *14* *14*
    • Re: andrujenka

Proboha, to je příšerný slovní průjem tohleto. Hughíček ? očiška ? nikdy na tebe nezapomenu ? Kolik ti holka je - dvanáct? Některým pisatelům by se měl přístup na internet zakázat, protože některým čtenářům by ty jejich výplody mohly přivodit újmu na zdraví.
      • aannddrreejjkka

Re: Re: andrujenka

no koukni se nahoru lepší:D
      • aannddrreejjkka

a jestli si to nepochpila tak takhle jak to řikam tak to myslim ze srandy víš a kolik je tobě?
      • aannddrreejjkka

to máš pravdu no jako třeba tobě vit:) a je mi 13 o jedno ses sekla:) ale ty to asi nepochopíš nikdy
        • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: andrujenka

co dělaj fanynky když ho mají rádi a co sem lezeš když chceš někaho opruzovat napiš si svůj názor k němu a já taky nic nebudu řikat tak kdybys byla tak hodná tak neopruzuj jo a jestli budeš tak to seš velmi tupá holčička
          • Re: Re: Re: Re: andrujenka

Já sem nevlezla abych někoho opruzovala, nýbrž proto že jsem také Hughova fanynka. Pokud se někdy podíváš na jiná diskuzní fóra tak zjistíš, že jeho fanynky povětšinou diskutují inteligentně, a bez toho aby prznily jeho jméno nebo používaly trapné zdrobněliny - se divím žes taky nenapsala, že ho mocinky lávinkuješ - oblíbené to sousloví vaší generace.

A je fakt hodně vtipné, když mně říká třináctiletý spratek, že jsem tupá holčička *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

to xxspartankaxx:
              Já se nehadam. Já už mám jenom po krk tohohle stylu psaní. Snad neni tak tezke misto hughíček napsat normalne Hugh, místo očiška oči (nebo aspon očička) atd. A nejsem jediná komu to vadí - jen at si dotycna zkusi timto stylem neco napsat napr. do diskuze o Houseovi na lide.cz (nebo nedej boze na lopuch ci lapiduch) a uvidi. Tam uz takhle pisici exoty poslali nastesti davno nekam.
            • Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

*1* *1* *14* Jak typicke - dojdou argumenty, tak se zacne s nadavkama. A pak kdo tu je neinteligentni. (Ehmm jen tak pro zajimavost - dle jakeho kriteria hodnotis mou inteligenci ? *4* )
            • aannddrreejjkka

Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

Jo jasně a co tet děláš opruzuješ,takže laskavě drž tu tvojí starou držku ty si byla taky třináctiletej spratek.A hled si s výho a nechci se s takovym neinteligentním tvorem hádat.
            • xxspartankaxx

Re: Re: Re: Re: Re: andrujenka

Holky nehádejte se obě ste Hughovo faninky tak co no *1*
  • allisonc

People Choice Awards

Ještě něco jsem zapomněla. Právě probíhá hlasování na tuto cenu (viz titulek)(do 7.12.2010). Můžete podpořit Hugha jako nejlepšího herce v dramatickém seriálu, samotný seriálo Dr. House, Hugha alias House jako nejlepšího televizního doktora, Lisu Edelstein jako nejlepší herečku v dramatickém seriálu nebo Roberta Seana Leonarda jako nejlepšího televizního doktora. Doporučuji hlasovat. Můžete kolikrát chcete. *3* sem dávám odkaz: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
  • xxspartankaxx

Verča

Ahojky lidičky,víte votom že Theerten je lesba.A Hugh na to příde já tam přidam video kde to uvidíte ale než to najdu tak to bude taky nějakou dobu trvat já vam dam vědět až to tam bude *4*
    • roslin.l

Re: Verča

spoiler - je bisexuální
  • všechno nejlepší k narozeninám!

• Twilight_M
    Všechno nejlepší DR. House :P :))
  • Hugh

Já mám slabost pro vysoký chlapy a Hugh je mi fakt líbí. Je skvělej herec. *14*
  • Vše nejlepší tomu nejlepšímu herci pod Sluncem! :-)
  • your-darling

...

všechno nejlepší... :-)
  • oprava

http://www.tv.com/video/15354/the-i tch?o=tv&tag=personspace;video;thum b
    • roslin.l

Re: oprava

2.alternativa. Taky jsem to už viděla. Huddy *14*
    • Re: oprava

nevím proč to poslední písmenko odskakuje - má to být bez mezery
  • aannddrreejjkka

ashdfuafh