-
Dívka z ria
Nevíte prosím někdo kde by jsem se mohla podívat ne film Dívka z ria??? chtěla bych to moc vidět, ale nemůžu to nikde najít. Děkuji předem!...:-) -
Obdivovatelka
By mě docela zajímalo, kdo píše scénář k Housovi, kdo vymýšlí ty hlášky a zápletky. *3* -
-
Re: Obdivovatelka
mozna te to prekvapi, ale scenar k Housovi pise tym scenaristu - pokud chces konkretni jmena tak staci jenom pouzit google -
Re: Obdivovatelka
No to by mi taky zajímalo,ale asi to je ten kdo má fakt smysl pro humor *1*
-
-
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání, harry potter a spoustu dalších. Jsou hlavně z brava top dívky popkornu a tak...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka
*3* -
-
Re: Inzerát
nemáš johnnyho deppa ?
-
-
Hugh
Je to krásný chlap má karásnýnodrý oči je prostě k nakousnutí. Ještě bych si přála ho osobně poznat. *9* -
-
Re: Hugh
jj tak to máš pravdu škoda že to neni můj táta nebo ale i můj přítel kdyby mě třeba bylo 40 ach jo:D -
-
Re: Re: Hugh
HELE ON JEŠTĚ MÁ 17 A 20 SYNA JEDNOHO BYCH CHTĚLA -
-
Re: Re: Re: Hugh
A jeden z nich je i docela hezkej. -
-
Re: Re: Re: Re: Hugh
Prosím, kde jsou k vidění ti synátoři? Viděla jsem jen jednoho, ale ten nic moc. *7*
-
-
-
-
-
Prosím prosím!!!
Nevíte někdo prosím, kolik stojí poštovné z USA? Chtěla bych si totiž objednat tričko "EVERYBODY LIES", ale nevím, kolik tak může dělat poštovný... Děkuju moc! *1* -
-
Re: Prosím prosím!!!
Taky bych si chtěla objednat tričko z USA, Dr. House, ale poštovný je prej v docela dobrý ceně. Kdybys něco zjistila tak prosím napiš. Dík
-
-
The gunn seller
Právě sem dočetla Hughovu knížku The gun seller (Obchodník se smrtí), perfektní...on je fakt úžasněj *14* -
-
Re: The gunn seller
Plně souhlasím. Nemám ji teda dočtenou až do konce ale zatím jako super *3* *14* *5* *4* ...vřele doporučuju všem *1*
-
-
Stránka
Kuknite stránku o Hughíkovi www.hugh-laurie.szm.sk *14* *14* -
5.5.2010
Dnešek je dnem kdy k nám na obrazovky dorazí 6.řada seriálu Dr.House.
Veselme se přátelé *1* *1* -
POMOC!!!!!
Ahojte decka moc Vas prosim o hlasy na http://www.zlutetydny.cz/detail/id/ 528/ je to jeden muj kamarad s tanecnich výhra je kolo a moc by o to stal staci dat libi se mi moc prosim -
Všechno nej nej. Jedu na koncert do Prahy. Už se nemůžů dočkat