-
*3* Sním či bdím? Hugh Laurie je na 2. místě v Top 10 sportovcích!!!??? *3*
-
-
Re:
njn taky sem si všimla:D
-
-
sexy chlap
krásný modrý oči *14* a je sexy... *14* ....ve filmu Dr. house je dokonalej *4* -
House
Dr.House je fakt suprový je tak vtipný a hezký! *3* *14* -
hugh laurie
hugh laurie je skvělej herec hlavně v dr houseovi a hlavně mě upoutali ty jeho oči *3* -
Jděte na Paula Wesleyho...je sexy a jestli lajk tak se přidejte do fanklubu
-
muck
miluju ho moccccccccccccccccccccccccccc muck *3* *14* -
film
Ahoj,někde jsem viděla ukázky na novej film s Hughem,ale nevím jak se jmenoval a bohužel ani kde jsem to viděla,možná na vivě nebo na Mtv,to už nevím,tak kby jste někdo věděl tak řekněte,myslím že tam asi měl ženu a staršího syna,ale nejsem si jistá,dík -
-
Re: film
Myslím,že ten film by mohl být The night watchman...(možná už ho přejmenovali na Street kings...hodně se o tom mluvilo...)..je to ten nejnovější s H.Lauriem,ale nevím,jestli myslíš(te) tenhle.... *7*
-
-
Ahojky
Hugh Laurie je krásný je sexy sežrala bych ho ham *1* -
pre lili444
samozrejme, ze sa mi paci aj serialova postava Dr. Housea, ale hlavne sa mi paci Hugh Laurie ako chlap. Jasne, ze neviem o nom nic, ale fyzicky sa mi lubi. Takze este viem rozoznat serialovu postavu od ozajstneho cloveka. -
-
Re: pre lili444
jasne,je to supr chlap,to ti nikdo neupira *4* ,ja jen rikam,ze existuji i jini,jinak mam Hugha taky moc rada *4*
-
-
Ocicka
Jsem rada ze ne jen ja sem si vsimla jeho uplne nadhernych oci *14* mamka nechape jak se mi tak arogantni doktor muze libit *14* ale on je uplne bozi, mam kotel jeho hlasek a myslim ze sem zhousovela *15* je proste nej *1*