-
Všechno nejlepší!! :)
Moc chci jít na Vás do Prahy :( -
Verča
Hele holky já mam melodii dr House a jsem s toho celá natěšená *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Verča
jéé a pošleš mi ji prosím??? smutně koukám... jsem ji sháněla jak dlouho
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší!!! ♥ -
Happy birthday
Happy birthday Hugh ♥ -
narozky
I když trošku pozdě...happy birthday:-). -
líbačka
koukněte líbačka http://www.tv.com/video/15354/the-i tch?o=tv&tag=personspace;video;thum b *14* -
hodr
hugh je nejlepší,nejhezší a má krásné modré oči *14* *1* -
...
Já myslím že bude mít rád Amber ;-) -
House
Tady někdo neumí počítat....je mu 49...chtělo by si to zopakovat první třídu no radši i tu druhou že? -
-
Re: House
jo tak je mu 49nooooooo jsem se přepočetla aby si se taky neposrala nerváku -
-
Re: Re: House
to fakt o něčem vypovídá když se na něco zeptáš a když ti někdo odpoví tak seš na něj sprostá.....já nechci urážet a ani to nemám zapotřebí ale příště by ses teda neměla na nic ptát -
-
Re: Re: Re: House
A vi ste snad sprostý nebili? -
-
Re: Re: Re: Re: House
Jenže já tě tím vůbec nechtěla urážet...já jen tak někoho neurážím, to jen když si to fakt zaslouží....možná sis to jen špatně vyložila..ale jestli se tě to dotklo tak to promin ale nemyslela sem to zle
-
-
Já nevěděla že jsou tady takoví,protože já jsem se v klidu ptala a oni mě hned uráželi tak proč bych je taky nemohla oni si začali a ty ještě víc *8*
-
-
Re: Re: House
ty se holka na neco zeptas, a kdyz ti nekdo odpovi tak jsi sprosta *7* *13* zajimave a hlavne smutne -
-
hm a kdo je tady sprostej já jsem řekla jenom pravdu a já se stebou fakt nechci hádat fakt ne ahoj
-
-
-
-
andrujenka
ach jo já sem přidala hughovi fotky a ještě tam nejsou *9* a už je to tejden -
-
Re: andrujenka
jestli na nich bylo neco napsanyho treba z jakejch je to stranek tak ti to tam nedal. -
-
Re: Re: andrujenka
právě že ne víš
-
-