-
Hugues Aufray
Zdravím všechny,které jako mě okouzlil Hugues Aufray. Marně sháním jeho písničky,pokud víte jak a kde budu za tuto informaci vděčná. Za informace poslané na můj e-mail předem moc děkuji. -
-
Re: Hugues Aufray
Ahoj, CD H. Aufrayho můžeš objednat na www.Audio3.cz
-
-
Hugues Aufray Superstar
Il y a longtemps que je t´aime, jamais je ne t´oublierai...(une chanson française) -
koncertH.A. v Brně byl fascinující. Do té doby jsem ho neznal. Nyní sháním jeho CD a stal se pro nás velkým oblíbencem jak za muzikantem a i člověkem
-
koncert
V Brně to byl úžasný zážitek. Je neuvěřitelně skvělý . -
koncert
V Brně úžasný zážitek ! Miluju ho už 30 let a je pořád stejně skvělý ! -
koncert
V Brně jsem byla - ta, co mu přinesla růži. Je úžasný ! -
Hugues Aufray
V Brně jsem byla ta, co mu přinesla na pódium růži. Miluju ho 30 let. Je fantastický ! -
H.Aufray
V Brně jsem byla, viděla,žasla. Je úžasný! Miluju ho 30 let a tehdy jsem se s ním osobně setkala. V Brně jsem byla ta, co mu přinesla růži. Zážitek ! -
-
Re: H.Aufray
MYSLÍM SI ŽE TI JEN TIŠE ZAVIDÍ!JSEM SICE MEZI NIMI ALE BERU TO S PŘEHLEDEM *1*
-
-
koncert
Vážení, v sobotu 2.12. měl H.A. vystoupení v Brně na Hudební scéně v pořadu Evropští básníci. Fantastické. -
Super
Láska mého mládí... -
-
Re: Super
Mého mládí také. Stydím se, ale měla jsem jeho velký plakát na WC dlouhá léta a můj manžel, sedící a žárlící ho vždy chtěl ztrhnout. Teď se dívám na záznam jeho koncertu a zjistila jsem, že je ještě starší, než moje mamka. To zírám. -
-
Re: Re: Super
Pardon! strhnout
-
-