Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jo ale,už sem všechno viděla :)) i další díly některý v AJ a někdy i s titulkama <3 ale stejnak na to pořád koukám :)
  • Víte,že se Nina a on spolu rozešli?? jen že tam pořád je že spolu chodí což není pravda ;) ale moc jim to spolu slušelo <3 :)
  • Je skvělej miluju ho!!! Uplně užasnej !!! Dívá se někdo na upíří deníky?? Ten seriál miluju!! *3* *14* *4*
  • ElizabetkaJB
    Je neuvěřitelný! Úplně krutopřísně sexy až to hezký není ! :D Je prostě dokonalej a uplně nejkrásnější chlap co kdy chodil po Zemi !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • http://in-mysticfalls.blog.cz/1305/nina-dobrev-ian-somerhalder-break-up-rumors tak jsem na netu objevila tohle,doufám že je to jen výmysl novinářů
  • nevim co vam na něm vadí jsem do neho blazen moje 1 přani je vidět ho upe ho miluji mam všude jeho plakáty *14* *14* *14* *14*
  • Newím co je na něm tak záhadného,ale líbí se mi to...
  • Newím přídemi na něm něco zvlášního a to je to co se mi na něm líbí
  • On je tak super, že 421 lidí ohromením kliklo na Nelíbí!
  • a děvkař rozhodně není!
  • ne není to deb***! náhodou je moc hezkej!
  • Škoda, že je zadaný vážně bych ho chtěla vidět *14*
  • děvkař?tos vzala kde?jenom proto že měl tolika vztahů je děvkař?prober se holka
  • jo je to děvkař fuuuuuuj bleee chudak nina
  • newim co proti to mu někteří máte, že ta fotka je změněná jestli se vám líbí celkově bude se vám přeci líbit i na téhle fotce.
  • nezlob se na mě, ano můžeš zde vyjádřit svůj názor,ale psát o někom že je deb*l aniž by jsi ho znala je docela ubohý!zamysli se nad sebou
  • fůůůj deb*** nenáším ho!!!!!!!
  • V Upířích denících je neskuteně sexy,ale i tam mňam
  • jackie28
    nešil už je změněná....jsem to změnila já(mimochodem souhlas ta v tý kožený bundě byla super,proto jsem ji na profilovku dala,ale teď jsem objevila ještě lepší *3* )
  • jakej trotl zmenil tu fotku? t predtim byla lepsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit