-
Ian je strašně sexy a na svůj věk je naprosto dokonalej. Mě osobně se víc líbí Paul, ale Ian by stál za hřích :-D Má strašně krásný oči :-D A co se týče jeho postavy DAmona, ho moc nemusím, ze začátku byl skvělej, pak se z něho stal slušnák a je posedlej Elenou, není to co býval! Já mám radči Stefana a Klause <3
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* milujem taa .. :P http://mysticblog.tumblr.com/page/18 y love you ! <3
-
Naprosto souhlasím!
-
Ian je dobrý herec, ale už nehraje tak úžasně jako v první řadě TVD. Předtím byl lepší... a co se týče celého příběhu *7* *6*
Po prvním vystoupení klause, to docela šlo, ale pak napětí zmizelo *9*
Už to není ten romantický příběh plný tajemna, ale BRUTÁLNÍ příběh o hovnu....a to je škoda -
kdyby jen oči on je celej náááádhernej *14* *14* *14* *14* *14*
-
*14* on má tak krásný oči sou boží
-
já mám doma hnihu plakáty a
obrázky -
Danco já bych ho taky moc ráda na živo *14* *14* *14* *3*
-
Ja ho moc miluju je to bajecny herec v denikach hraje nejlepsy roly miluju ty jeho vtipky vzdy se zasmeju a jak je nadherny ty jeho ocka jsou tak ňuňata a jeho telo boze chtela bych ho videt na zivo
-
Happy Birthday *3* *14* Ian
-
Happy Birthday Ian =) =*
-
Happy birthday Ian.you are my fourth favourite star.You are super.
-
Happy Birthday Ian *14* *14* *2*
-
Happy birthday!! :)) :* *4*
-
happy Birthday *14* *5* *1* *4*
-
Happy Birthday Ian, I love you!
-
Happy Birthdaaaaayyy!!!!
-
Všechno nejlepší, mám Tě moc ráda jako herec jsi ůžasný, s Ninou Vám to spolu moc sluší, a přeju Ti všechno nejlepší co se dá, tedy hodně mooooc zdarví a štěstí, pohody ........... Užij si dnešní den a pořádně to oslav!!! *1* Happy birthday. *4*
-
Happy B Ian ♥♥♥ *14* *14* *14*
-
Happy Birthday *14*