Přejít na výpis diskuzí

Ilona Csáková

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rene.riedl.545
    Milá Ilonko, k dnešním narozeninám Vám přeji hodně štěstí, zdraví, rodinné i pracovní pohody a spoustu dalších, krásných písniček. S úctou R.*14*
  • veronika

ilono viděla jsem tvoje fotoalbum jak sbyla na dovolené a vypadáš tam opravdu výborně a mladě,jo a máš hezký účes,slušítito.
  • jana

ilonko prosím odepiš nám tvůj kalendář akcí na rok 2009,chtěli by sme jed na tvůj koncert,měj se dobře a prosím odepiš nám na d.oslzlova@seznam.cz moc děkujeme.
  • david

ilonko zdravíme tě a už se nemůžeme dočkat až budeš v televizi hlavně já ti přeji hodně lásky,hodně koncertů a hlavně to zdraví tak se měj dobře tvoji fanoušci ze znojma.
  • simona

moc mě mrzí žes nebyla na mejdan roku z václaváku seděla jsem u televize a ty nikde ale to vůbec navadí kdyžtak tě uvidím na něčem jiném třeba v nějákém pořadu, MĚJ SE HEZKY SIMONA
  • Všechno nejlepší k narozeninám !!!!! *4*
  • rené

ILONO JSI NOJOBLÍBENĚJŠÍ ZPĚVAČKA V ČESKÉM ŠOUBYSNYSU,MÁŠ HEZKÉ TĚLO,KRÁSNĚ ZPÍVÁŠ,MÁŠ NA TO ABYS VYHRÁLA SLAVÍKA,JO A POVEDLO SE TI TO NOVÉ ALBUM MÁŠ HO VÝBORNÝ
  • jakub

moc ses mě líbila v muzikálu kleopatra bylastam nejhezčí,a nejlíp stam zpívala jsi výborná zpěvačka, tak měj se.
  • michala

ILONO MOC MOC PROSÍM POTŘEBUJU VĚDĚT,KDY A KDE BUDEŠ MÍT KONCERT,PROSÍM ODEPIŠ
  • luky

ilonko už se těším až zase budeš v televizi zpívat,jo a díval jsem se na tvé videoklipy,máš je super můj nejoblíbenější videoklip je LHÁŘI,povedlo se ti to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit