-
katka
máš super písničky a navíc k tomu máš krásný hlas,jsi ilono prostě nejlepší -
hanča
ILONKO UŽ TI FANDÍM 6 LET A JSI POŘÁD PROSTĚ NEJLEPŠÍ A NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ZPĚVAČKA,A K TOMU JSI ČÍM DÁL HEZČÍ,TED TI TO OPRAVDU SLUŠÍ. -
fanoušek
ilono ted ti to hodně sluší myslím to celkově,máš nový účes,jsi štíhlá,moderně se oblékáš,co dodat jsi prostě hezká. -
silva
dívala jsem se na tvé stránky oficiální web máš ho výbornej,máš tam napsaný všecko co já potřebuju o to bě zjistit,dokonce tam máš aji fotky z dovolené vypadalas tam fakt hezky, Toje FANINKA. -
vlastin
ilonko prosím napiš mi kdy a kde budeš mít koncerty,napiš na můj email vlastacabak@email.cz TVŮJ FANOUŠEK VLASTÍK. -
bety
ilono viděla jsem tě jaks jezdila na turné z daliborem jandou,moc ti to tam slušelo,a myslím žes tam zpívalas nejlíp,jen tak dál. -
ivo
ilonko mám tě moc rád jako zpěvačku,ted jsem si koupil to tvoje nové album,máš ho výborný,prosím chtěl bych abys tady k těm písničkám udělala videoklipy moc si to přeju. -
ingrit
ilono moc moc ti fandím,přála bych si abys někdy dojela do brna jestli tam teda budeš mít koncert,už moc se na tebe těším,TAK ZATÍM AHOJ. -
lukáš
ILONO JSI SUPER ZPĚVAČKA,ALE MOC SI PŘUJU KOUPIT TVŮJ PLAKÁT POŘÁD HO NIKDE NEMŮŽU SEHNAT,A TAKY SE CHYSTÁM UŽ DELŠÍ DOBU JÍT NA TVŮJ KONCERT,TAK SE MĚJ MOC DOBŘE TVŮJ FANOUŠEK LUKÁŠ. -
zbyšek
ilono mohla bys někdy zahrát v nějákém filmu já si myslím že by ti to tam slušelo,máš na to vkus ale nejlíp ti to sedne ve zpívání já si neumím představit kdybys odeš s šoubysnysu,protože ty tam patříš.