Přejít na výpis diskuzí

Ilona Svobodová

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyznání

Jste nejerotičtější herečka, co znám.
    • Re: vyznání

Naprostý souhlas,mně osobně se líbí mnohem více,než např. Brožová,Borhyová apod.
      • Re: Re: vyznání

ilonko jsi nadhernaa. mam te moc rada. pa a pusu.
      • Re: Re: vyznání

Také naprosto souhlasím, s Borhyovou nebo Brožovou se Ilonka vůbec nedá srovnat, protože z ní vyzařuje přirozená ženskost a erotičnost...Je to prostě sexy žena. *4* *4* *4*
  • Krásná dáma

Vážená paní Ilono. Jsem Váš velký obdivovatel a nikdy si nenechám ujít žádný pořad kde Vás mohu vidět. Děkuji za krásné výkony ve Vašem herckém povolání,zároveň přeji mnoho osobní pohody v soukromém životě.
  • Prostě krásná ženská

Ilona Svobodová je opravdu velice krásná ženská, vždy upravená (již druhý rok se snažím držet jejího účesu - ale originál je jen jeden), prostě sympatická, na nic si nehraje.....samé superlativy! Když běží Ulice, tak zásadně sleduji velmi pozorně pouze ji...vzhled, jak hraje...paráda. Můj syn se zásadně ke všemu, co řeknu, vyjadřuje opovržlivě, ale o Iloně sám řekl, že je fakt pěkná. A to je mu necelých 18. Myslím, že jako osobnost učarovala i jemu. Ahoj.
  • Nic moc.

Výkon v Ulici ae mi nelíbí.Mám pocit,že situace jakoby přehrává,že se nepřirozeně pitvoří a snaží víc,než je v situaci nutné a tak je celkový dojem velice špatný.Chtělo by to méně snahy a více přirozeného chování.Nebo lépe,jít se no naučit a pak hrát.Využitelná ve Venezuelských telenovelách, Pepinda a pod. *9*
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

MILÁ ILONO !
    VŠE NEJ K NAROZENINÁM PŘEJE
    JIŘÍ
    *1* *3* *15* *15* *15* *14* *14* *15* *15* *3* *1*
  • velice krásná a příjemná

velice krásná a příjemná žena,která snad ani nestárne *14* *14* *14*
  • Miluji Tě !!! *4*
  • Vaše dnešní narozeniny

Milá paní Ilono,
    přeji vám vše nejlepší k vašim dnešním narozeninám. A ať dostáváte pěkné nabídky, a můžeme vás dále vidět na obrazovkách a na prknech divadla *4* Jste výborná herečka, a budeme rádi když nás o tom budete přesvědčovat i dále.
    Mnoho zdraví, štěstí a lásky

přeje vaše fanynka *4*
  • Pani Svobodova mate talent a ja se s kamaradkou divam na ulici a rikame si ze to umyte tak dobře zahrat tak at vam to jde a fandime divačky s moravy *5*
    • Nauč se pravopis!
  • Krásná herečka,krásný hlas!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit