-
Super hlas
Paní Svobodová, máte opravdu úžasný a zajímavý hlas. Líbí se mi vaše dabování Michelle Pfeiffer. Ale i Sigourney Weaver ve Vetřelcovi také dabujete skvěle. Klobouk dolů *3* -
Obdivuji herečku Ilonu Svobodovou, pro její temperament. Jsem její obdivovatel a hlavně jsem se narodil ve stejný den, měsíc a rok. Ještě znám Osobně jednoho člověka, který se narodil stejně jako my. Kdyby šlo nějaký kontakt na "Paní herečku", byl bych vděčný Jára
-
Díky
Ilonko škoda,že už tolik nehrajete,ale v dabingu jste skvělá.Vy ty potvory namlouváte vysloveně s chutí. -
-
Re: Díky
Vážená paní, líbíte se mi již od dětství a jste dodnes příčinou mých divokých snů...
Jste prototypem dokonalé ženy. -
-
Re: Re: Díky
Děkuji všem za pozdravy a kladné ohlasy.Mějte pěkný den.Zdraví půvabná sexy ilona
-
-
-
DÍKY
DOBRÝ DEN ILONKO BLAHOPŘEJI VÁM KE KRÁSNÉ ROLI V ULICI.DLOUHO JSEM VÁS V TELEVIZI NEVIDĚLA A MRZELO MĚ TO.HRAJETE KRÁSNĚ.PŘEJI VAM HODNĚ ŠTĚSTÍ A VÍCE KRÁSNÝCH ROLÍ. *3* -
Verdykt!!!!
Tak na úvod,
Tato ženská Ilona Svobodová není špatná herečka ale není ani super hvězda!!!!To že je narozena za komáru je nad slůnce jasné ale proč teď machruje v bedně když měla takový životopis???!!!!!!!Mohla makat u pásu,to by zase nebyla slavná co?!!!No každopádně umě má 1% z 99 protože si osobě mislí moc!!!!Ale ten obličej není hrozný ale není ani na věčnost!!!!A když to řeknu já,tak už na tom něco je!!!To mi věřte!!!!Thank You. *13* -
-
Ty seš tak nafintěnej a blbej! Dobře, paní Svobodová se nemusí každýmu líbit, ale ten hnus, co si sem o ni napsal, sis měl nechat pro sebe a nepsat ho na veřejný sítě! jestli si paní Svobodová tohle četla (jakože si jo, je tu zaregistrovaná), tak ji z toho asi moc dobře nebylo.A ještě bych ti doporučil koupit si pravdila českého pravopisu- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Re: Verdykt!!!!
koukám že Tvé IQ je nižší než dnešní datum( 25.června)úsudek po přečtení Tvého příspěvku - gramatické chyby *5* *7* -
A co Ti říkají vyjmenovaná slova po "m". *7* -
mislí? Snad mYslí! *9* -
Tedy,ty jsi vůl,to se ani nedá popsat.Zaajímalo by mne,co jsi v životě dokázal ty ,inteligente!
-
-
fakt sexy žena
Ilonko,možná podle některých teprve čekáte na svou velkou roli,ale i tak jste mne zaujala pokaždé když jsem Vás viděl.Mimo to jste velmi půvabná a pro mne žena s velkým Ž.(takový vzor ženskosti) -
Střední škola
nevíte někdo jakou vystudovala střední školu? -
Ilona Svobodová na Fénix rádiu
Příjemný den Všem fanouškům paní Ilony Svobodové:-)
Tato krásná a milá paní bude hostem internetového Fénix rádia www.fenixradio.net 12.prosince 2010 od 16-19:00 a tedy pokud budete mít jaké koliv otázky a přáníčka, tak můžete přímo při vysílání psát na icq : 593 546 544 nebo skype: fenixradionet, a paní Svobodová bude odpovídat:-) A pro ty kteří nestíhají -dobrí zpráva celý záznam pak naleznete v audioarchivu:-)
Vaše Fénix rádio -
Dobrý den, vzpomněl byste si někdo na název inscenace s písničkami z 80. let o kadeřnických učnicích, jejich šéf byl asi Petr Nárožný, hrála tam zřejmě právě Ilona Svobodová a Martina Hudečková. Viděla jsem ji v TV jen jednou jako dítě a docela ráda bych se na ní podívala, pamatuji si jen takový popěvek "v kadeřnické oficíně...čas se vleče líně".
Díky za info, Petra