Přejít na výpis diskuzí

Indiana Evans

OSOBNOST 18.9.2008 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • indiana

indiana je nejlepší to snad ví každý a kdo si myslí ž je lepší emma je ..... *3* *3* *3* *3* *3*
    • binky

Re: indiana

Přesně nejlepší je Indiana (Bella).Ta je lepší než Emma.A o dost.
  • sandra27

...

to je sranda má narozky ve stejnej den jako já :D akorát o 4 roky dřív :D
  • vashley

Indiana

Podle mě je Indiana lepší než Emma.Ale je to jen můj názor! *14* *14*
  • bdbdghnfghnfg

vite co je divny, ze indiana nema ve filmografii h2o asi je to tim, ze to jeste moc jak bych to řekla nove nebo proste no ja nwm ale urcite ste pochopili jak to myslim ale i tak mela by to tam mit ne *7*
  • indiana eans vs claire holt

Claire je lepsi nez Indiana a je moc velika skoda ze odesla, ale neda se nic delat bute radi, ze (jak uz tady padlo) bude hrat normalni holku a ne zadnou nafintenou kravu sice je Claire alias Emma ohodne lepsi no nouze je nouze *5* *5* *4* a taky Indiana hraje nejak divne chapu ze to ma asi ve scenari ale podle me tam hraje hechapavou kera nic nespozoruje a taky se mi zada(nic proti ni)ze je vterka a moc velka v 1. dile upe *13*
    • adusqacek

Re: indiana eans vs claire holt

Nechová se jako vtěrka, jen je tam nová a snaží si najít kamarády, já mám Emmu ráda, ale Bellu mám radši...
      • nessiecullen

Re: Re: indiana eans vs claire holt

Já taky Emma se mi moc nelíbi´í když je v H2o jinak je pěkná ale kdybych si měl vybrat Claire vs indiana tak indi :) *14*
    • Re: indiana eans vs claire holt

neníí...náhodou je lepčíí...přijde mi sympatická
  • indiana evans-bella

BELLA JE SUPER *14* *14* *14*
    • Re: indiana evans-bella

to je
  • libim se mi:

No mě s líbí i Clarie ale i indiana *14*
    • závidím!!

Jo bella je podle mě lepší než emma..a upe ji závidím jak se může furt tulit k willovi on je prostě krásnej mno jo ale hodí se k sobě *14* *14* *14*
  • kde?

hele prosim vás kde dávají Ty nové díly? kromě na dismey channelu? *7*
    • kari99

Re: kde?

H20 ještě někdy dávaj na Markíza a ZDF. *15*
    • Re: kde?

muzes se na ne kouknout i na youtube *4*
  • Indiana je lepší..:)

Mě se teda Indiana líbí víc jak Claire Skoukla jsem už všechny díly 3 série na youtube.com a musím říct že je vážně úžasná..Podle mě je 3 řada h2o nejlepší 1 a 2 byly taky super Claire a Indiana jsou každé dost jiné a tak si myslím že nemůžeme soudit která z nich je lepší protože každá z nich má svoje kouzlo. Indiana mi ale přesto padla do oka asi víc..:) *3* *4*
  • claire vs. indiana

myslim si ze keby indiana hrala od zaciatku a potom ju nahradila claire tak by ste zas mali nieco proti nej a podla mna su obi dve dobre len claire bola dost nudna a s indianou to bude trosku zivsie a srandovnejsie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit